MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Magazin (2016 ősz)

Mától országosan kapható a Music Media Magazin következő száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

Az ősz lapszám 108 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Madarász Gábor (Danev György), JBL EON ONE – Szűcs Antal Gábor (Illés Norbert), Hangszerpláza – Molnár Sándor (Illés Norbert), East – Móczán Péter (Paya), Robert Haglund (Danev György), Viktor Máté (Hegedűs István), Ambrus Rita (Pacziga Linda), Bajnai Zsolt – Nem maradhatunk le... (Cseh Tamás Program), Takács Noémi (Lombos El Márton), Rock'n Roll és tudomány... Kőváry Zotán (Rozsonits Tamás)

Tesztek, bemutatók:
Cort Anniversion (Gitár – Andrásik Remo), Színes Marshallok ( Gitár – Hajdu Zoltán), Alesis Crimson Mesh Kit (Ütős – Szalay Dániel), Roland hírek (vegyes hangszer), Yamaha Montage (Billentyűs – Neumann Balázs), IMG Stageline (Hang-, fény- és színpadtechnika – Schleer Miklós), Faterom régi cucca (Billentyűs – Vághy Tamás), Experidance (Hang-, fény- és színpadtechnika – Fodor Bianka), Harman Pro újdonságok (Hang-, fény- és színpadtechnika), Elimex hírek (Hang-, fény- és színpadtechnika), Szabadság? Szeretem (Hang-, fény- és színpadtechnika), Eden Terranova (Basszusgitár – Megyaszay István)

Közérdekű/eseménybeszámoló:
Öröm a zene iskola (Oktatás), El a kezekkel... (Czutor Zoltán), 5Letszobrászat (Közérdekű)

A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.


2016. október 1. 06:56

Minden jog fenntartva. 2022 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA