MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Éld át az élő előadás erejét

Hangszermikrofonozás... Ha a hírneved múlik rajta, válaszd a legnagyobb hanghűséget biztosító mikrofont. A DPA Microphones a speciális mikrofonok széles választékát kínálja közelmikrofonozáshoz és térmikrofonozáshoz.

http://dpamikrofonok.hu/

Mindegy melyiket választod, biztos lehetsz abban hogy nincs még egy mikrofon, amely az élő előadás atmoszféráját ilyen hatásosan adja át a hallgatóknak.

Amikor az előadás hangszereit kell bemikrofonozni a színpadon, a DPA hatalmas kínálata áll rendelkezésre a d:vote™ hangszermikrofonokból, a d:screet™ miniatűr mikrofonokból és a d:dicate™ felvételi mikrofonokból.

d:vote™ hangszermikrofonok
A díjnyertes d:vote™ hangszermikrofon sorozat sokkal természetesebb hangzást biztosít bármilyen beépített mikrofonnál, vagy hangszedőnél. Ez a kondenzátormikrofon elnyomja a nemkívánatos zajokat és továbbítja az akusztikus hangszer részletes, igazi hangját.

A diszkrét méretéről és elegáns megjelenéséről ismert mikrofon két változatban kapható, mindkettő rendkívül könnyű. Emellett a d:vote™ mikrofonok igen strapabíróak. A sokoldalú gégenyak stabil rögzítést és pontos pozicionálást tesz lehetővé. Hajlékonysága révén számos megoldást kínál a hangszeren való elhelyezés tekintetében.

A d:vote™ sorozat jellemzői:
Szuperkardioid iránykarakterisztikájú kondenzátormikrofon
Természetes hangzás
Nagy hangnyomástűrő képesség
Nagy kimenő jel, alacsony gerjedékenység
Sokoldalú, gyorsan felszerelhető
Kíméletesen és egyszerűen rögzíthető a hangszeren
Levehető kábel és praktikus gégenyak hosszabbító

Az összes d:vote™ sorozatú hangszermikrofonok megtekintése
Az összes d:vote™ sorozatú felfüggesztés megtekintése


 

A d:screet™ sorozat jellemzői:
Strapabíró kivitel
Tartozékok széles választéka
Azonnal használható készletek
Sokoldalú adapter rendszer


d:dicate™ felvételi mikrofonok
A széles választékot nyújtó és sokoldalú d:dicate™ felvételi mikrofon sorozat legendássá vált a high end felvételek iparágában és a koncertszínpad hangszereinek is csillogó hangzást biztosít. Tiszta, precíz hangjának köszönhetően ezt a mikrofoncsaládot a profik használják, akik értenek a hangzáshoz és ragaszkodnak a legjobb minőséghez. A gégenyakas rezgéscsillapító, az MMP-G moduláris aktív kábel előerősítő és MicroDot alkalmazásával bármelyik d:dicate™ mikrofonkapszula fantasztikus vezeték nélküli színpadi hangszermikrofonná válik. Ilyen vezeték nélküli színpadi hangzás még nem volt!

Azok számára akik nem a vezeték nélküli megoldást választják, a gégenyakas rezgéscsillapító és az MMP-E moduláris aktív kábel előerősítő XLR csatlakozóval nyújtja a legjobb megoldást.

A d:dicate™ sorozat jellemzői:
Modularitás – cserélhető kapszulák és előerősítők
Akár 120 dB-es dinamikatartomány
RF elnyomás >60 dB és >40 dB között
Lineáris frekvencia átvitel
Nagy hangnyomás
Alacsony gerjedékenység

BŐVEBBEN A DPA MIKROFONOKRÓL

2016. június 23. 17:11

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA