MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Nyári QSC táska akció!

A QSC eddig a karácsonyi szezonra időzítette a hagyományossá vált táska akcióját, ám a nagy sikerre való tekintettel idén már nyáron is elérhető ez a remek lehetőség.

Az akció keretén belül az, aki 2016. június 1. és 2016. július 31. között QSC K sorozatú (K8, K10, K12, KSub) aktív hangsugárzót vásárol, ajándékba kapja az adott hangsugárzóra való gyári QSC hordtáskát.

Az akcióban az alábbi linken található üzletek vesznek részt: http://intertongroup.com/interton-viszonteladok


K8 | K10 | K12 | Ksub

A QSC K sorozat hangsugárzóira 6 év garanciát biztosítunk! Amennyiben már rendelkezel ilyen hangsugárzóval, ide kattintva regisztrálhatod a 6 éves garanciára.

A forradalmian új K sorozat trendet teremtett az aktív hangsugárzók között. A kiemelkedő hanghűség, a magas műszaki színvonal és a nagy teljesítmény mindegyik modellben megtalálható, így a kisebb modellek nem a nagyobb testvérek lebutított, olcsóbb változatai.  Mind a négy modell az új fejlesztésű 1000W-os D-osztályú erősítőt kapta meg, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Szakítva a hagyományokkal az 1,75"-os magas sugárzók azonosak a három szélessávú modellben, a mélysugárzók pedig ugyanazt a kiváló minőséget tükrözik, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt. Lássunk néhány újítást, melyek jellemzőek a QSC aktív hangfalaira.  A DMT™  biztosítja a magas- és mély-hangszóró lesugárzási területének összehangolását.


 

 

2016. június 5. 12:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA