MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Egerből ketten is döntőbe kerültek...

Tegnap ért véget az egri ÉTER Fesztivál, amelynek tehetségkutatója elképesztően erős mezőnyt vonultatott fel. Az ÖRÖM A ZENE tehetségkutató és gondozó sorozat nyolcadik állomása végül két zenekart is küldött a sorozat döntőjébe, ami még soha nem fordult elő a korábbi esztendőkben.

A négytagú szakmai zsűri (Temesi Berci, Jeges Zsolt, Pély Barna, Andrásik Remo) már menet közben is többször jelezte a versenyben lévő zenekaroknak, hogy az elképesztően erős mezőnyből számos olyan csapat lesz majd, amelyeknek a hátralévő tizenkét regionális tehetségkutatón újra ringbe kell szállnia a döntős helyekért.

5-6 kimondottan döntőre érett produkció is színpadra lépett az elmúlt két napban a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok csodálatos területén elhelyezett három színpadon. Végül rengeteg díj került kiosztásra, melyekről hamarosan részletesen is beszámolunk a magazinban, illetve a Music Media Magazin maga is díj adományozóként vállalta, hogy valamennyi résztvevő zenekar számára biztosít egy bemutatkozó interjút.

A BUDAPEST MUSIC EXPO-n 2016. október 7-9. a megrendezésre kerülő döntőbe a Koalabell és a The Immigrants zenekarok jutottak. Hamarosan mindkét zenekart egy-egy önálló interjúban faggatjuk... addig is íme az ÉTER Fesztiválos rövid bemutatkozásuk. 

Koalabell The Immigrants

Bemutatkozás:
A Koalabell 2009. március 28-án alakult Érdligeten. Az évek során több fővárosi klubban is felléptünk (pl.:Dürer kert, A38, Kuplung, Showbarlang), vidéki fellépésekre a Cseh Tamás Program által juthattunk el előzenekaraként. 2014-ben játszottunk a Budapest Music Expo tehetségkutatóján, ahol a kiemelt zenekarok közé kerültünk. 

Weboldal:
https://www.facebook.com/koalabellband/

Bemutatkozás:
Az indie-rock műfajában kalandozó The Immigrants zenekar 2011-ben alakult, Pécsett. Később a 30Y előzenekaraként tűntek fel országos turnéjuk több helyszínén. Koncertjeik során a Fish!, a Carbovaris, a The Biebers, az Esti Kornél, a Hangmás, és a Halott Pénz mellett is vendégeskedtek, vidéki klubokban, a főváros legmenőbb helyein és a Sziget Fesztiválon is.

Weboldal:
https://soundcloud.com/the-imigrants


2016. május 29. 17:34

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA