MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az All-In-Service tulajdonosát videóriportban kérdeztük a QSC-ről.

Az All-In-Service installálta számos hazai szórakozóhely hangtechnikai rendszerét. A legtöbb esetben a QSC-re esett a választásuk.

Az egyik QSC-vel telepített helyszínen, a Hello Baby Bárban kérdeztük Csizmazia Attilát, az All-In-Service Kft. tulajdonosát arról, miért a QSC-t választották a legtöbb általuk telepített szórakozóhely hangjaként.

Bővebb információkért keressen minket!

INTERTON Group
Tel.: +36 1 371 2040
E-mail: info@intertongroup.com


K8 | K10 | K12 | Ksub

A QSC K sorozat hangsugárzóira 6 év garanciát biztosítunk! Amennyiben már rendelkezel ilyen hangsugárzóval, ide kattintva regisztrálhatod a 6 éves garanciára.

A forradalmian új K sorozat trendet teremtett az aktív hangsugárzók között. A kiemelkedő hanghűség, a magas műszaki színvonal és a nagy teljesítmény mindegyik modellben megtalálható, így a kisebb modellek nem a nagyobb testvérek lebutított, olcsóbb változatai.  Mind a négy modell az új fejlesztésű 1000W-os D-osztályú erősítőt kapta meg, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Szakítva a hagyományokkal az 1,75"-os magas sugárzók azonosak a három szélessávú modellben, a mélysugárzók pedig ugyanazt a kiváló minőséget tükrözik, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt. Lássunk néhány újítást, melyek jellemzőek a QSC aktív hangfalaira.  A DMT™  biztosítja a magas- és mély-hangszóró lesugárzási területének összehangolását.


KW122 | KW152 | KW153 | KW181

A QSC KW sorozat hangsugárzóira 6 év garanciát biztosítunk! Amennyiben már rendelkezel ilyen hangsugárzóval, ide kattintva regisztrálhatod a 6 éves garanciára.

Lássunk néhány újítást, melyek jellemzőek a QSC aktív hangfalaira.  A DMT™  biztosítja a magas- és mélyhangszóró lesugárzási területének összehangolását. Az Excursion Limiter a membránkitérést folyamatosan követi, és ha túl nagy jel érkezik a mélyhangszóróra, mely akár mechanikai sérülést is okozhat, a védelem egy nagyon keskeny sávszűrő alkalmazásával limitálja a hangszóróra jutó jelet. Ennek előnye a hagyományos, nagy sávszélességű limiterrel szemben az, hogy az adott frekvencián kívüli jelek érintetlenül kerülnek lesugárzásra. A  DEEP™ egy mélyhangkiemelő, mely a hangsugárzó méretét meghazudtoló telt mélytartományt biztosít. A GuardRail™ védelem, ami elsőként a GX sorozatú erősítőkben mutatkozott be, fokozatosan avatkozik be, a nagy jelek korlátozásával, így védve meg az erősítőt és az előadást a természetellenes torzításokkal szemben. A KW181, egy darab 18” hangsugárzót kapott, doboza szintén rétegelt nyírből készül és a könnyebb mozgatás érdekében alacsony zajú görgőkkel van ellátva. A menetes állványcső tartozék, így rezgésmentes rögzítést biztosított a toppoknak.


AcousticDesign-S8T

A QSC AcousticDesign™ sorozata hazánkban is rendkívül népszerű. Többek között éttermek, pub-ok, diszkók és konferenciatermek hangosításához választották már ezeket a 100V-os rendszerben is üzemelő hangsugárzókat. Töretlen népszerűségük kiváló hangminőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhető.

A QSC AcousticDesign™ S8T egy kétutas (8”+1.4”), passzív hangsugárzó, amely akár 70/100V-os rendszerekhez is csatlakoztatható, így ideális számos hangosítási feladatra. A QSC új generációs hangsugárzói is a könnyű installáció alapelvére épülnek. Az AD-S sorozat innovációja lehetővé teszi a tervezők és kivitelezők számára, hogy a rendszer a lehető leggyorsabban telepíthető legyen. Ezenkívül az AD-S tökéletes kiegészítője lehet egy nagyobb hangrendszernek is.


2016. május 20. 13:58

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA