MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A MUSE és a D&B nagy találkozása

Nem ez az első találkozás, hisz az angliai szupercsapat régóta használja koncertjein a d&b audiotechnik rendszereit. A tavaly is megrendezett berlini Lollapalooza Fesztiválnak sok fellépő sztárja között a Muse volt az egyik, így nem érte őket meglepetésként, hogy a hangosítással megbízott TSA EG. d&b rendszert használt a feladathoz.

Viszont ez volt az első alkalom, ahol az új ArrayProcessing  eljárást élőben ki tudták próbálni. A fő rendszert d&b audiotechnik J hangsugárzók, a delay rendszert V és Y hangsugárzók alkották, hisz a közönség legtávolabbi része több, mint 110 méterre volt a színpadtól.

"Természetesen ismerem a d&b rendszereket, hisz rendszeresen használjuk őket koncertjeinken," mondta Marc Carolan a Muse zenekar FOH hangmérnöke. "De ez volt az első tapasztalatom az ArrayProcessing eljárással valós helyzetben. Nekem nem volt lehetőségem koncert közben a nézők között sétálni, de Eddie O'Brien, a rendszertechnikus le volt nyűgözve az eredménytől. Biztos, hogy használni fogjuk a közelgő világkörüli turnénkon."

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com

Még a témáról: http://www.dbaudio.com/en/db/news/detail/article/muse-apalooza-in-berlin-with-arrayprocessing.html


2016. április 30. 07:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA