MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kottát a pókra

A König & Meyer új, 18878 típusú praktikus kotta- és vázlattartója egyszerűen felszerelhető a népszerű póklábú Spider Pro 18860 és 18840 típusú billentyűállványokra. 

A stabil szorítóbilincs és az ergonomikus kar segítségével végezhető a magasságállítás. A dőlésszög állítását fogazott elem végzi, így biztosítható a fix helyzet. A távolságot és az irányt szorítócsavarral lehet beállítani. A pult mérete 416x296 mm. A pult a König & Meyer „V-block” rendszercsatlakozónak köszönhetően külön is levehető.

A Spider Pro a Spider billentyűállvány továbbfejlesztett változata. A Spider Pro egy teleszkópos tartókarral, valamint egy 15°-ban döntött teleszkópos tartókarral rendelkezik, de kiegészíthető harmadik hangszerhez való készlettel is. Tetején mikrofongém felszerelésére szolgáló 3/8”, vagy 5/8”-os menettel ellátott adapter található. A Spider Pro dőlése nagyobb, mint a Spider állványé, így könnyebb játszani rajta, ha két hangszert használunk. Szélesebb lábainak köszönhetően a játékos szabadabban mozoghat közöttük. A hangszerek magassága fokozat nélkül állítható, speciális mechanizmus könnyíti meg az állvány összecsukását. Szállítótáska külön vásárolható hozzá.

A Baby Spider billentyűállvány új generációja teleszkópos tartókarokkal, mikrofongém rögzítésére szolgáló menetes (3/8”, 5/8”) csatlakozóval és kábelvezetőkkel rendelkezik. Az állvány magassága fokozat nélkül, mélysége több fokozatban állítható. Második hangszer elhelyezésére szolgáló karokkal (18865, 18866) is kiegészíthető, illetve szállítótáska (18846) vásárolható hozzá. Szintenként 35 kg-mal terhelhető.

Bővebben: www.elimex.hu


2016. április 18. 08:02

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA