MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MÁR A SPÁRTAIAK IS QSC-T HASZNÁLTAK...

Persze ez így nem igaz, de a világ egyik leghíresebb akadályversenyén, a Reebok Spartan Race-en QSC K és KW sorozatú hangsugárzók segítik a több száz résztvevőt az akadályok leküzdésében.

"A K sorozat tökéletes megoldás az olyan "hangos embereknek", mint én. Összerakom a rendszert a tömegnek az egyik ponton, aztán feldobom a teherautóra, hogy egyik másik ponton ismét összerakjam, majd megint és megint".

A Reebok Spartan Race 2010 óta kerül megrendezésre a világ több pontján, mindenféle környezetben és időjárási körülmények között, mely napjainkra már életformává nőtte ki magát. A versenyzők zenét, ihletet és buzdítást kapnak a verseny minden akadályánál, melyben a QSC K sorozat segít a szervezőknek.

"Mikor a versenyzők futnak a pályán és szembetalálják magukat egy akadállyal, például egy 10 méter magas csomagrögzítő hálóval, akkor szükségük van inspirációra, hogy megfeleljenek a kihívásoknak" mondja Daniel Goldstein." Miközben hallják a zenét és az inspirációt, a szellemüket magas szinten tartjuk, ez segít a motivációban".

A QSC K sorozatú hangsugárzói több célt is szolgálnak a verseny területén. A fő helyszínen DJ-k szórakoztatják a résztvevőket, közben információkkal látják el őket. Ezen kívül pedig a pálya mentén motiválják és segítik a versenyzőket, mely akár 30 km hosszú is lehet.

És a verseny még nem maradt el rossz idő miatt...

Videó a rendezvényről:


2016. április 15. 10:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA