MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Sennheiser MK 4 digital 2016 nyarától lesz kapható.

A Sennheiser és az Apogee együttműködésének gyümölcse: az USB és iOS eszközökhöz használható MK 4 digital. A Sennheiser betekintést enged egyik legnépszerűbb felvételkészítő mikrofonja, az MK 4 új, digitális változatába. A kitűnő minőségű Apogee A/D konverziót és mikrofon előerősítő technológiát alkalmazó MK 4 digital közvetlenül csatlakoztatható iOS eszközökhöz, valamint Mac gépekhez és PC-khez. A nagymembrános MK 4 digital ideális választás bármely olyan mobileszközzel történő felvételkészítéshez, amely nagyszerű hangminőséget követel meg, a valódi kondenzátor mikrofonokra jellemző meleg és részletekben gazdag hangzással.

„Örömmel jelentem be az A/D konverzió szakértőjével, az Apogee Electronics céggel együttműködve létrehozott legújabb termékünket” – mondta Wolfgang Fraissinet, a Sennheiser hangfelvétel-készítési részlegének igazgatója. „Az MK 4 digital valódi kondenzátor stúdiómikrofon teljes, részletekben gazdag hangzással és „made in Germany” minőséggel gazdagítja az iOS eszközökön, valamint Mac gépeken és PC-ken készített felvételeket. Ennek a mikrofonnak a használatával a zenekarok és a művészek szabadon és rugalmasan rögzíthetik zeneszám- és dalötleteiket, továbbá ez a modell ideális eszközként szolgál a beszéd kiváló minőségű rögzítéséhez is, legyen szó szinkronizálásról vagy podcastokról.”
 
„Az MK 4 digital mikrofon a Sennheiserrel közösen fejlesztett iOS/USB termékcsalád nagyszerű kiegészítője” – tette hozzá Betty Bennett, az Apogee Electronics társalapítója és elnök-vezérigazgatója. „Az MK 4 digital – az új HandMic digital modellel, és a tavaly tavasszal bevezetett ClipMic és MKE 2 digital mikrofonokkal karöltve – a Sennheiser és az Apogee technológia legjavát egyesíti, elképesztő eszközöket kínálva a hang- és videógyártással foglalkozó ügyfelek számára a mobil felvételkészítéshez.”
 
Az MK 4 digital egy nélkülözhetetlen mikrofon az otthoni stúdiófelvételekhez és a mobileszközökkel készített felvételekhez, akár a próbateremben, akár útközben készíted azokat. A mikrofon kivételes hangminősége a beszédhang rögzítésekor is előnyt jelent majd. A csomag egy USB kábelt és egy Lightning iOS kábelt (iPad, iPhone vagy iPod touch készülékekhez), valamint egy mikrofonkengyelt és egy tartótokok is tartalmaz.
 
A mikrofon használható a közismert médiagyártó programokkal (pl. Logic Pro X, Final Cut Pro, Adobe Premiere, Pro Tools vagy Ableton Live) és iOS felvételkészítő alkalmazásokkal (pl. GarageBand és Apogee MetaRecorder). Az MK 4 digital 2016 nyarától lesz kapható.


A képen: a Sennheiser egyik legnépszerűbb felvételkészítő mikrofonja, a nagymembrános, valódi kondenzátor MK 4 mikrofon az Apogee A/D átalakító és erősítő technológiájának köszönhetően most digitálisra vált

2016. április 11. 09:33

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA