MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Mindig, mindenhol, zsebből is...

Bemutatkozik az Allen & Heath Qu-SB. Már régen megtanultuk nem a méret a lényeg, hiszen a kicsinyítés nem ismer határokat. Mégis van korlát: 18 bemenethez és 14 kimenethez szükséges csatlakozómennyiséget fel kell szerelni egy dobozra. Ezt a határt érte el az Allen & Heath az új távvezérlésű Qu-SB-vel...

HORDOZHATÓ 18BE/14 KI DIGITÁLIS KEVERŐ VEZETÉK NÉLKÜLI VEZÉRLÉSSEL

Az Allen and Heath Qu-SB egy ultra-kompakt digitális keverő és iPad kontroll  felület, mely megönnyíti a keverést bármely a helyszínen és intelligens, hordozható megoldást biztosít a zenekaroknak, rendezvényeknek és a fix telepítéseknél. A társ Qu-Pad applikáció egy gyönyörűen elegáns, intuitív keverő felület, amely könnyű hozzáférést biztosít az összes Qu funkcióhoz és beállítási lehetőséghez.

Ezen felül a Qu-SB tartalmaz 18 fedélzeti bemenetet és 14 kimenetet, amely bővíthető akár 32 mono bemenetre és 24 kimenetre az AudioRacks család csatlakoztatásával mindössze egy Cat5 kábellel. Mint a sorozat bármely tagjához, úgy a Qu-SB-hez is használható a Qu-You személyi ellenőrző alkalmazás Androidra és iOS-re, valamint az ME-1 személyi monitor rendszer is. A Qu-SB fantasztikus választás azoknak a zenekaroknak, akik ugyanolyan nagy monitor hangot keresnek  bárhol is játszanak.

Fő jellemzők:

Hermann János
audmax.hu


2016. április 5. 13:50

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA