MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

MEGJELENT! Music Media Magazin (2016 tavasz) – A Zene és minden, ami mögötte van!

Már országszerte kapható a Music Media Magazin aktuális száma, amely megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A tavaszi lapszám 100 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
Black Stone Cherry (Danev György),  Amon Amarth (Danev György),  CSTP - Run Over Dogs,  Nita Strauss (Danev György), Frenreisz Károly (Hegedűs István), Robinzon Cirkusz (PAYA), Generál (PAYA), Budapest Voices (Nagy Szabolcs), Lakáskoncertek – Lombos El Marci (Illés Norbert),  A Nagy Danny (Goldsmann Tamás), „Több figyelmet érdemelne a magyar jazz” – interjú Balázs Elemérrel (Rosta N. Napsugár), Nagy Feró (PAYA), Minden úgy jó, ahogy van – Hajdu Klára (Rosta N. Napsugár).


Tesztek, bemutatók:
Music Man LIII (Gitár – Lovrek Krisztián), NAMM Show - AKG (Hang-, fény- és színpadtechnika), El-VOX csodálkozni... (Gitár – Hajdu Zoli), Meyer Sound - Leopard (Hang-, fény- és színpadtechnika), A soha el nem törő fülmonitor kábel legendája (Hang-, fény- és színpadtechnika – Hermann János), NAMM Show - JBL (Hang-, fény- és színpadtechnika), NAMM Showw – dbx (Hang-, fény- és színpadtechnika), Roland Blues Cube Stage (Gitár – Szász Feri), Marshall Code (Gitár – Hajdu Zoli), Népszerű plug-inek (DJ technika – Németh Balázs), LD System – Vezeték nélküli rendszer (Hang-, fény- és színpadtechnika), Hányszor van meg három az egyben – 2016-ban – a BR gitárokban? (Gitár – Andrásik Remo), KORG Minilogue (Billentyűs – Takács Zsolt), Alesis Nitro Kit (Ütős – Szalay Dániel), Az ADAM Audio X-ART technológiája  (Hang-, fény- és színpadtechnika), YAMAH Revstar (Gitár – Dandó Zolika)


Közérdekű/eseménybeszámoló:
„Beszámolás – és hadd menjen!” (CSTP eseménybeszámoló – Frenreisz Károllyal), Konzi Tour (Közérdekű/oktatás), 5letszobrászat (Közérdekű), Eurosonic beszámoló (Közérdekű/esemény beszámoló – Czutor Zoltán)


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

A képre kattintva megnézhetők az eddig megjelent magazinok borítói és tartalmai.


 

2016. március 24. 07:03

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA