MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Illusztris vendégei voltak nemrég a Hangáruháznak.

A digitális hangtechnika feltörekvő márkája, és a Magyar népzene Liszt Ferenc díjas képviselője találkozott egymással, …  persze nem először.

Pál István „Szalonna” a Népművészet Ifjú mestere, EURÓPA, EMeRTon, ARTISJUS, Prima-Primissima, Bezerédi, és Fonogram díjas népzenész a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt tulajdonosa abból az apropóból érkezett, hogy még friss Liszt Ferenc díja után átvegye a TREVIS AUDIO márka Nagykövetévé történő kinevezését.

„Audio-Technica endorserként nem először találkozom a kiváló minőségű extrém könnyű Trevis Audio hangfalakkal, hiszen munkám során a Magyar Állami Népi Együttessel is használjuk őket.

Ha az Audio-Technica és a Trevis Audio ott van egy produkcióban egészen biztos, hogy nem sokat kell foglalkozni a beállással, azonnal a tőlük megszokott neutrális hangzással, kiváló minőségben szolgálják a zenészeket.

Nagy örömömre szolgál, hogy ezután „hivatalos” minőségemben is népszerűsíthetem a Trevis Audio hangfalakat „

A kinevezést igazoló okirat mellé Pál István „Szalonna” a Trevis fejlesztőmérnökétől, Kovács Dénestől átvehette a jelképes „hatalmi jelvényt” egy TA-08P alig 8 kg-os aktív hangfalat, amely felületes szemlélő számára akár makettnek is tűnhet. Az átadás alatti keveredésben, ahogyan képünk is ábrázolja, egy pillanatra rossz kezekbe került a hangszer, de aztán minden rendbe jött, és mindenki folytathatta azzal, amihez igazán ért.

Tímár Endre


2016. március 21. 18:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA