MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

KLING & FREITAG Magyarországon

Az európában már jól ismert és elismert német gyártó termékei végre hazánkban is elérhetőek. Az Colossal Kft. tavaly irta alá a disztribúciós szerződést, és kezdte meg e gyártó termékeinek forgalmazását. 

A Kling & Freitag története az 1980-as években kezdődött, ekkor készítették el, még egyesével, kézi erővel első hangfalaikat az alapítók, Martin Kling és Jürgen Freitag.

A ’90-es években főként Németország és Ausztria területén kezdett terjedni a hírük, és kaptak egyre több megbízást, majd az ezredforduló táján nemzetközi elismertségre tettek szert, és egyre több országban jelentek meg termékeik, nem csak Európában, hanem Ázsiában, Ausztráliában majd pedig Amerikában is.

„A hang a szenvedélyünk! Legyen akár koncertterem vagy stadion, a klasszikus vagy rock zene nem mindegy, hogyan szólal meg. Érezni, és hallani kell! Mindenkinek jár a felejthetetlen hangélményt.” –olvashatjuk a weboldalukon.

Sikerük alapvető eleme a nyílt kommunikáció.  Ennek építőkövei a  nemzetközi disztribúciós hálózat , a K & F SystemPartners Németországban és a szakképzett kereskedelmi partnerek az egész világon. A közöttük zajló intenzív tapasztalatcsere célja az ügyfelek elégedettségének biztosítása.

Szívesen nyújtanak szakmai segítséget akár hangosító cég, akár előadóművész,  akár rendszertervező mérnök fordul hozzájuk a kéréseivel, és igyekeznek  személyre szabott termékeket és szolgáltatásokat javasolni. Ez természetesen a gyártónak is segít felmérni a piac igényeit, és azokakra gyors, rugalmas megoldásokat találni.

A KLING & FREITAG hangrendszereknél érezhető, mit is jelent, hogy “Made in Germany” és “German Engineering.” Minden rendszerelem rendkívül szigorú követelmények szerint készül. A gyártó termékeiben nem találunk kompromisszumos megoldásokat. A kimagasló hangminőség, és a hosszú élettartam, és a beruházás biztonságos megtérülése, amit szem előtt tartanak.

A Kling & Freitag következetesen és folyamatosan fektet be az innováció és a minőség fejlesztése céljából. Arra törekszünk, hogy ami elképzelhetetlennek tűnik, az valósággá váljon. A zene iránt érzett szenvedélyüket küldetésnek érzik, ezt tiszta hangzásmegvalósításával teljesítik be.

Hallani, látni kell.

Lerner András
Colossal Kft.


2016. március 4. 13:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA