MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

D&B AUDIOTECHNIK M4 SZÍNPADI MONITOR

A d&b audiotechnik M4 nagy teljesítményű színpadi monitor, mely egy 15”-os mély-közép hangszórót és egy 1,3”-os magas sugárzót tartalmaz, koaxiális elrendezésben.

A hangsugárzó neodímium mágnessel szerelt, így súlya barátságosabb. Lesugárzása fix 50 ° x 70 °. Az egyedülálló tölcsérnek köszönhetően pontos lefedettséget biztosít a színpadon. Hangsugárzó állványra helyezve erős PA eszközként is használható az M4.

d&b márkáról...

Az 1981-ben alapított német d&b audiotechnik, hangsugárzó rendszerek és a hozzájuk tartozó processzoros végerősítők, illetve modellező szoftver gyártásával foglalkozik. 

A három évtizede dinamikusan fejlődő d&b audiotechnik termékeit - installációs és mobil hangrendszerként - világszerte alkalmazzák színházi előadások, musicalek, könnyűzenei koncertek, szórakozóhelyek valamint konferenciák hangosítására egyaránt. 

Felső kategóriás termékeiket a kiváló minőségű hangvisszaadás, a németes precizitás, megbízhatóság és a megkérdőjelezhetetlen minőség jellemzik. A prémium kategóriában mára nemzetközileg is vezető vállalkozás sikereit a folyamatos technológiai fejlesztéseknek és szigorú minőségpolitikájának is köszönheti. 

Az d&b audiotechnik eszközeit 2012 óta, kizárólagos joggal forgalmazza Magyarországon az INTERTON Group. Bővebben: www.dbaudio.com

A videót az INTERTON Group Digitális kreatívokkal foglalkozó csapata készítette.

Bővebb információért keresse közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com


 

2016. március 3. 12:39

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA