MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

QSC TouchMix Keverőpult Videó!

Hazánkban is egyre többen használják az INTERTON Group által forgalmazott QSC TouchMix keverőpultot.

A TouchMix-el a QSC olyan eszközt ad a zenészek, illetve a produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakemberek kezébe, amely egy „nagy keverőpult” képességeivel van felvértezve, kompakt méretben és könnyen kezelhető formában.

A TouchMix által kínált teljesítmény és funkcionalitás a legtöbb profi szakember igényét kielégíti.

Ugyanakkor a QSC azokra is gondolt, akik kevésbé tapasztaltak a hangosítás területén: a TouchMix számos funkciója és szolgáltatása segíti őket a gyors és minőségi eredmény elérésében.

A videót az INTERTON Group Digitális kreatívokkal foglalkozó csapata készítette.

A QSC ezt a vadonatúj eszközt olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron. A TouchMix olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, ám emellett számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.


Párhuzamot vonva a modern fényképezőgépekkel, megtalálható minden olyan fejlett funkció, melyre a hasonlat szerint egy profi fotós számára szükség lehet, de egy kezdő felhasználó is a legoptimálisabb eredményt érheti el. A TouchMix-8 12 darab, a TouchMix-16 20 darab bemeneti csatornával rendelkezik, emellett a felhasználó választhat a „haladó”, vagy az „egyszerű” kezelési módok közül, ahol az előbbinél minden paraméter, az utóbbinál csak a legfontosabb kezelőszervek érhetőek el. Az „egyszerű” móddal könnyen és egyszerűen érhetünk el fantasztikus eredményt, hasonlóan a fényképezőgépek „auto” funkciójához. A „haladó” móddal a keverő minden funkcióját és paraméterét az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk, míg a „varázsló” az előre beállított, kifejezetten élőhangosításra optimalizált értékekkel segíti a felhasználót. A grafikus kezelőfelület egy színes érintőképernyő segítségével jelenik meg, mely gyors és intuitív irányítást tesz lehetővé.

További információkért keresd közvetlenül kollégánkat!
Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com


2016. február 27. 15:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA