MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Megbízható zaj- és rezgés mérés egyetlen készülékkel

A gépészmérnököknek figyelembe kell venniük a szerkezetekben keletkező és a levegőben keletkező energia emissziót egyaránt. Az NTI Audio XL2 analizátor egy egyszerű kézi műszer, amely megbízhatóan méri mind a vibrációt, mind pedig az akusztikus zajt, így rendelkezésre áll minden szükséges információ a gépek legkiválóbb minőségben való kivitelezéséhez.

Az akusztikus és vibrációs mérések közötti váltás egyszerű. Az okos érzékenység szenzor technológia biztosítja a kalibrált mérést anélkül, hogy bármely paramétert manuálisan kellene változtatni, akár az NTI Audio mérőmikrofonját, akár a 48V-ICP rezgésérzékelő adaptert használjuk.

Az NTI Audio XL2-TA analizátor (XL2 készülék TA opcióval) a németországi Physikalisch-Technische Bundesanstalt PTB tesztjét sikerrel teljesítette, így megkapta a hitelesítési igazolást. 

A tanúsítvány igazolja, hogy az XL2-TA az M2230 mérőmikrofonnal megfelel az IEC 61672 szabvány szerinti 1. osztályba sorolt hangerőszint mérési követelményeknek. Ezáltal hatalmas lehetőségek nyílnak meg a hitelesített hangerőszint mérési elvárások tekintetében: akusztikai szakemberek, szaktanácsadók, rendőrség és egyéb állami intézmények végezhetnek jogszerű méréseket az XL2-TA analizátorral.

Bövebben: http://elimex.hu/


 

2016. február 23. 16:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA