MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

QSC TouchMix Tréningvideó 5. rész – Effektek haladók számára

A QSC TouchMix keverőpult használatát és képességeit tréningvideók segítségével mutatjuk be. Ezt a részt azoknak ajánljuk, akik számára már ismerősek az effekt processzorok és az élő hangkeverés.

A QSC TouchMix keverőpultokra 3 év garanciát biztosítunk! Amennyiben már rendelkezel ilyen keverőpulttal, ide kattintva regisztrálhatod a 3 éves garanciára.

A QSC TouchMix tréningvideó 5. része magyar felirattal ellátva az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

A QSC ezt a vadonatúj eszközt olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron. A TouchMix olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, ám emellett számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.

Párhuzamot vonva a modern fényképezőgépekkel, megtalálható minden olyan fejlett funkció, melyre a hasonlat szerint egy profi fotós számára szükség lehet, de egy kezdő felhasználó is a legoptimálisabb eredményt érheti el. A TouchMix-8 12 darab, a TouchMix-16 20 darab bemeneti csatornával rendelkezik, emellett a felhasználó választhat a „haladó”, vagy az „egyszerű” kezelési módok közül, ahol az előbbinél minden paraméter, az utóbbinál csak a legfontosabb kezelőszervek érhetőek el. Az „egyszerű” móddal könnyen és egyszerűen érhetünk el fantasztikus eredményt, hasonlóan a fényképezőgépek „auto” funkciójához. A „haladó” móddal a keverő minden funkcióját és paraméterét az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk, míg a „varázsló” az előre beállított, kifejezetten élőhangosításra optimalizált értékekkel segíti a felhasználót. A grafikus kezelőfelület egy színes érintőképernyő segítségével jelenik meg, mely gyors és intuitív irányítást tesz lehetővé.

További információkért keressék közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com 


 

2016. február 19. 11:27

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA