MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Az ADAM Audio a Chromasoundot nevezte ki új disztribútorának Magyarországon

2016. február 11. Budapest: az ADAM Audio bejelentette exkluzív disztribútori együttműködését a Chromasound Kft-vel. A Chromasound Kft. Magyarország vezető pro-audio disztribútor vállalata, mely 2002 óta közreműködik aktívan a piacon. A 14 év tapasztalatával jó néhány vezető márka figyelmét felkeltették már a szektorban. 

„Mi a felső kategóriás audió-technológiai termékek skálájára koncentrálunk és a lehető legtöbb területen nyújtunk támogatást partnereinknek. Ebben rejlik sikerünk titka. A folyamatosan fejlődő piaci környezet vezetett minket a lehető legjobb partnerek megtalálásához világszerte. Az ADAM Audio kétségtelenül egyike a régóta várt gyártóknak, akiket a portfóliónkhoz szerettünk volna adni” ... Mondta Makkay Imre a Chromasound egyik tulajdonosa. „Régóta reméltük, hogy az ADAM Audiót képviselhetjük és izgatottan várjuk a hivatalos együttműködésünk megkezdését” tette hozzá Hajma Péter a Chromasound kereskedelmi képviselője.

Az egyedülálló technológiai szemlélet és a jól ismert német precizitással jellemezhető minőségi ADAM Audio termékek még inkább megkönnyítik azt, hogy a lehető legjobb technikai és marketing segítséget nyújtsuk kereskedőinknek és partnereinknek.

„Mi hiszünk abban, hogy a Chromasounddal képesek leszünk újrapozicionálni ezt a kitűnő márkát Magyarországon, annak érdekében, hogy az a legjobban illeszkedjen a magyar piaci igényekhez”- mondta Melanie Becker az ADAM Audio nemzetközi értékesítési menedzsere. „A magyar cég magasan képzett szakemberei – 14 év pro audiós tapasztalattal – nagyon fontosnak tartják az ügyfelek igényeire történő odafigyelést. A Chromasound remek vállalati stratégiával és kitűnő piaci pozícióval rendelkezi, ezért alig várjuk a mindkét fél számára jövedelmező és hosszútávú együttműködést.”

Az ADAM Audióról:
ADAM Audio stúdiómonitorok páratlan hangminőségükkel szereztek hírnevet a cég 1999-es megalakulása óta. Az X-ART sugárzó kifejlesztésével, melynek átvitele 50kHz-ig terjed lényegesen nagyobb hatékonyságot értek el a hagyományos dome sugárzóknál. Ez az egyedülálló tervezésű sugárzó, megjelenése óta a nagy felbontású audio hangzás védjegyévé vált.

A változatos termékskála a professzionális stúdiómonitoroktól (SX, AX, F széria) a színházi installációkon át (ARTist, GTC család) a felső kategóriás otthoni szórakoztató modellekig (Classic series) terjed.

Az ADAM Audio gyártórészlege 50 alkalmazottal Berlinben található, de világszerte kiterjedő disztribútor hálózata 75 országban van jelen. Az ADAM Audio irodát nyitott Londonban, Nashville-ben és Beijinngben is. Hivatalos oldala a www.adam-audio.de


2016. február 17. 16:14

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA