MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Bővült a Cameo FlatPro választék...

A Cameo lámpáit már nem igazán szükséges bemutatnunk olvasóinknak. A FlatPro sorozat, amely elsősorban a szűk helyeken nyújthat igazán kiváló szolgáltatást, most két új modellel bővült. A  FLAT PRO 7 Spot és a Cameo Flat Pro 7 XS lámpákkal. Mindkét lámpa mélysége 13cm.

Cameo FLAT PRO 7 Spot – kompakt, lapos, 7x15 W-os spotlámpa négyszínű LED-ekkel

Mindössze 130 mm-es mélységével a Cameo Flat Pro 7 Spot ideális választás, amikor csak korlátozott nagyságú hely áll rendelkezésre. A lapos LED PAR spotlámpa 7 darab ultra fényes LED-et tartalmaz, gazdag villogásmentes RGBW színtartományú fényt bocsát ki színhőmérséklet korrekcióval, 3600 Hz-es frissítési frekvenciával és zajmentes konvekciós hűtéssel rendelkezik. A fénysugár erősen fókuszált, 7°-os.

Hat DMX üzemmódra, önálló, master és slave módra képes, a hangvezérléshez beépített mikrofont kapott, stroboszkóp, színátmenet és fényerő funkciók is megvalósíthatók, a professzionális Flat Pro 7 Spot kétirányú kommunikációjához az RDM is engedélyezve van. 

Cameo Flat Pro 7 XS

A Cameo Flat Pro 7 XS méretre megegyezik a Spottal, de kisebb teljesítményű LED-ek kerültek beépítésre és sugárzási szöge is nagyobb, 20°-os.

Mindkét lámpa fekete fém készülékházába négygombos háttér-világítású kijelzőt, 3 és 5 pólusú DMX be- és kimeneteket, valamint Neutrik PowerCon hálózati csatlakozó aljzatot építettek. 100-240 V AC tápfeszültséggel üzemel és láncba fűzhető. A multifunkcionális rögzítő keret széleskörű felszerelési lehetőségeket biztosít.

http://elimex.hu/ujdonsagok


2016. február 16. 14:08

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA