MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Professzionális kültéri zoom PAR lámpa

A Cameo Zenit Z 120 RDM-képes, nagyteljesítményű zoom PAR can professzionális célokra. Egy darab hosszú életű 120 W-os RGBW COB LED került beleépítésre. 16-bites technológia felel az élénk, határozott színekért és a tökéletes fényerő szabályozásért. A sugárzási szög 7°-tól 55°-ig terjed, a motorizált zoom sokoldalú megvilágítást tesz lehetővé az erősen fókuszált keskeny fénysugártól a széles, diffúz súrolófényig.

A Zenit Z 120 3600 Hz-es frissítési frekvenciával és IP65 minősítéssel rendelkezik, kiválóan alkalmazható TV és filmfelvételeknél, valamint szabadtéren is. A lámpa további jellemzői közé tartozik a színhőmérséklet korrekció, a változtatható fehéregyensúly és négy választható fényerő görbe beállítható válaszidővel, amellyel a halogén izzók kialvási jellemzőit lehet utánozni.

Hét DMX vezérlési mód és master, slave, valamint önálló működés valósítható meg. A háttérvilágítású 4 gombos kijelző segít a menüben való navigálásban és beállításban, a biztonsági zár pedig a jogosulatlan hozzáférését akadályozza meg.

A Zenit Z 120 erős fém készülékháza zajmentes konvekciós hűtést biztosít. A 100-240 V AC hálózati feszültség Neutrik powerCON TRUE1 csatlakozója és az ötpólusú X-HD csatlakozók lehetővé teszik a hálózat és a DMX láncba fűzését. Az állítható rögzítő kerettel a lámpa egyszerűen felfüggeszthető, de padlóállványként is szolgálhat.

Bővebben a lámpáról: Elimex Kft.


2016. február 12. 17:58

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA