MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ikonok között – Talkshow Frenreisz Károllyal

A Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek című poptörténeti talkshow-sorozata a RAM Colosseumban, a Magyar Rockhírességek Csarnokában folytatódik február 18-án. A beszélgetés vendége ezúttal Frenreisz Károly lesz. A részvétel ingyenes, regisztrálni a sajto@cstp.hu e-mail címen lehet. A rendezvény támogató partnere a Szerencsejáték Zrt.

Három ikonikus zenekar tagja, a legendás testvérhármas legkisebbje, (legalább) három hangszer mestere, számtalan sláger szerzője: egy generáció példaképe, akiről biztosan nem basszusgitáros-vicceket mintáztak, és aki tudja, milyen a Citromízű banán. Az NKA Cseh Tamás Program Azok a régi csibészek című poptörténeti talkshow-sorozata Frenreisz Károllyal folytatódik 2016. február 18-án 18 órakor a RAM Colosseumban található Magyar Rockhírességek Csarnokában (1133 Budapest, Kárpát utca 23). Az est házigazdái dr. Csatári Bence történész és Poós Zoltán író lesznek, akik többek között a Metróban, az LGT-nél töltött évekről, a több mint negyven éve aktív Skorpió pályájáról, az elmúlt évtizedek alkotói közegéről és legendás családjáról is biztosan faggatják majd a vendéget. Fény derül a Skorpió újjáalakulásainak hátterére, a sokat vitatott dalszövegek titkaira, és arra is, miért nem lett végül Révész Sándor a Skorpió tagja.

A sorozat támogató partnere a Szerencsejáték Zrt. A rendezvény az NKA Cseh Tamás Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzéséért Alprogramja keretében valósul meg. A részvétel ingyenes, ám a férőhelyek korlátozott száma miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a sajto@cstp.hu e-mail címen lehet.

Ahogy a Németh Lojzi, Boros Lajos, Nagy Feró, Trunkos András, Bródy János, Pataky Attila, Schuster Lóránt vagy Török Ádám főszereplésével fémjelzett rendezvények, úgy a Frenreisz-estről készített videófelvételek is elérhetők lesznek a Cseh Tamás Program Youtube-csatornáján.

A rendezvény Facebook-eseményoldala itt található.

További információ, regisztráció:
sajto@cstp.hu
06 20 377 3627


2016. február 11. 08:45

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA