MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

QSC E SOROZAT MAGYAR NYELVŰ TERMÉKOLDAL!

Alig, hogy bejelentette a QSC új, passzív hangsugárzó családját az E sorozatot, máris elérhető a hozzá tartozó magyar nyelvű termékoldal.

A QSC rendkívül népszerű erősítő az aktív hangsugárzó fronton. Most egy olyan passzív hangsugárzó családot alkottak, amely folytatva a hagyományokat, kifejezetten élő események hangosítására született.

Az E10 egy kompakt, két utas passzív hangsugárzó, mely egy 10"-os öntvény kosaras mély-közép hangszórót és egy 1"-os magas sugárzót tartalmaz. Többcélúan felhasználható, akár színpadi monitorként, akár rendszerben, vagy önállóan. Az E10 85°-os koaxiális lesugárzással rendelkezik, színpadi monitorként 55°-ban döntött, így segítve a felhasználót egy zsúfolt színpadon.

Az E12 egy trapéz alakú, két utas passzív hangsugárzó, mely egy 12"-os öntvény kosaras mély-közép hangszórót és egy 1"-os magas sugárzót tartalmaz. A 15mm vastagságú 11 rétegű falemez elég merevséget biztosít ahhoz, hogy kiterjesztett mélyfrekvenciás átvitele (65Hz), a mélysugárzó nélküli alkalmazásokat is lehetővé tegye. Az E12 85°-os koaxiális lesugárzással rendelkezik, mely ideális a legtöbb közepes méretű hangosítási feladatra.

Az E15 szintén trapéz alakú, két utas passzív hangsugárzó, mely egy 15"-os öntvény kosaras mély-közép hangszórót és egy 1,5"-os magas sugárzót tartalmaz. Nagy teljesítményének és kiterjesztett alsó frekvenciás lesugárzásának köszönhetően, olyan alkalmazásokra szánták, ahol a széles-sávú hangsugárzónak egymagában kell helytállnia. Az E15  75°-os koaxiális lesugárzásának köszönhetően nagyobb méretű helységek hangosítására is alkalmas.

Az E18SW egy nagy teljesítményű bass-reflex kialakítású mélysugárzó, mely egyetlen 18"-os alumínium kosaras hangszórót tartalmaz. Úgy tervezték, hogy igazán ütős legyen a mélyfrekvenciás hangok tekintetében, akár lábdobról, akár nagy energiájú tánczenéről legyen szó. A szatellit hangsugárzó állványához M20 menetes csatlakozással rendelkezik, illetve opcionálisan négy hordkerék is felszerelhető. A mélysugárzó 4 Ohm impedanciájú, tehát  optimálisan meghajtható bármilyen átlagos erősítővel.

A magyar nyelvű termékoldal ezen a linken, vagy a képre kattintva érhető el: 
http://qsc.hu/qsc_e_sorozat


 
Bővebb információért keresd közvetlenül kollégánkat!

Fekete Gábor
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com  


2016. február 10. 17:24

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA