MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Ingyenes koncert - Kultúrházak éjjel-nappal - Miskolc

A rendezvénysorozat keretén belül a MiRock - miskolci rockzenekarok műsora a miskolci Ifiházban. Fellépők: Zord, Los Gonos, Viharmadarak, Kiss Csaba és barátai, Cselepák Balázs Rock Band, ROTOR!

Kapunyitás: 18:30, koncertkezdés: 19:00

Az est egyik fellépője a Viharmadarak, ők egy feltörekvő zenekar, mely magyar rockzenét játszik. 2008-ban alakultak Bánrévén, korábban csak más zenekarok feldolgozásait hallhattuk előadásukban (pl.: P-MOBIL, EDDA, LORD, BIKINI, KORÁL), viszont a 2014-es év végén gőzerővel elkezdték a saját számok írását, melyekből 2015 februárjára elkészült 14 dal. Ezeket először a 2014-es Becherovka Kocsonya Farsangon mutatták be, majd a sikeres koncert után stúdióba vonultak és elkészült az első nagylemezük hanganyaga, ami június 12-én megjelent CD formájában és az online zeneáruházakban is. A 2015-ös évben több mint 30 helyszínen léptek fel és mindenhol sikert arattak.

Az est utolsó fellépője a Cselepák Balázs rock band lesz. Balázs musical énekes, de vonzódása a rockzenéhez már évekkel korábban is tetten érhető volt. Játszott többek között a miskolci Excelsior zenekarban is... Balázs ismert helybéli zenészekkel állt össze és januárban volt csapatának bemutatkozó koncertje, ebben egyébként Hudák Attila basszusgitáros is zenél.

Az Excelsior vezetője, Andervald György ezen az estén a Los Gonos nevű triójával lép majd színpadra.

A másik nagyon aktívnak mondható csapat a 2000-ben Miskolcon megalakult öttagú Zord. A banda stílusát tekintve, gitár centrikus metalban utazik, melyre elsősorban a nyers erő és lendület, húzós gitárhangzás, illetve sodró vokálokkal megtámogatott, meglehetősen sötét világot megfestő, agresszív ének jellemző. A zenekar stílusa: thrash metal.

Felállás: Soltész-Nagy Krisztián – ének, Perényi Dénes „Deni” – gitár, vokál, Kis Róbert – gitár, vokál, Rabcsák Péter – basszusgitár
Csibi Attila – dob

A rendezvény egyik érdekessége, hogy a ROTOR zenekar 4 év kihagyás után újra aktivizálódott és itt fognak először színpadra lépni a srácok! Az új basszusgitáros kiléte csak pár napja lett publikus, ő nem más, mint Wágner Gábor."

FB esemény: https://www.facebook.com/events/1255447751148436/


2016. február 5. 10:06

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA