MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A QSC E SOROZAT BEMUTATKOZOTT A NAMM SHOW-N!

Január 27-én, Anaheim-ben, a NAMM Show-n mutatta be új hangsugárzó családját a QSC. Az E sorozat passzív hangsugárzókból áll, melyeket élő események hangosítására terveztek.

Az E sorozat minden átlagosan jó erősítővel működik, de a megfelelő minőség érdekében DSP-vel ellátott erősítőket kell használni, mondja Gerry Tschetter (alelnök, Professional Product Development) " A QSC E sorozatú hangsugárzói párosítva a QSC GXD, vagy PLD erősítőivel és a QSC TouchMix digitális keverővel, sokkal több, mint szimplán audió komponensek csoportja. Ez egy egységes rendszer, mely garantálja a QSC minőséget minden hangosítási feladatra." 

Az E sorozat négy tagból áll, melyek mindegyike magában foglalja a QSC DMT (Directivity Matched Transition) szolgáltatást, mely tökéletes frekvencia menetet biztosít a teljes lesugárzási tartományban. A három széles-sávú hangsugárzó 10",12", illetve 15" mély-közép hangszórókat tartalmaz. Az E10 színpadi monitorként is használható, míg az E12 és az E15 kiterjesztett frekvencia átvitelének köszönhetően akár önmagában is megállja a helyét kisebb hangosítási feladatoknál. Egy mély-sugárzó is helyet kapott a családban, az E18SW, mely egy 18"-os hangszórót tartalmaz és kiegészítve az előbbi szatellit hangsugárzókkal, komplett hangrendszert alkot. Mindegyikük 15 mm-es rétegelt falemezből készült, hord fülekkel és két állásban dönthető hangfal hüvellyel rendelkeznek. Ezen kívül az E18SW  M20 állvány menettel rendelkezik és opcionálisan hord kerekekkel is felszerelhető. Nagy teherbírású ráccsal és akusztikus szivaccsal védik a hangszórókat és több M8 menetes hüvellyel is ellátták őket a függesztés érdekében. A QSC új hangsugárzó családjáról további részletek hamarosan!

Forrás: http://intertongroup.com/hirek


2016. február 5. 08:23

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA