MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Roland bemutatja a Blues Cube Hot gitárerősítőt

Színpadra termett, kompakt combo erősítő, autentikus Tube Logic hangzással. NAMM Show, Anaheim, CA, 2016 Január 19. - A Roland (3. szint, 300A stand) bemutatja a Blues Cube Hot gitárerősítőt, a kiváló Blues Cube sorozat legújabb tagját. Ez a 30W-os, egyedi 12"-es hangszóróval felvértezett combo erősítő ideális választás otthoni vagy stúdió célokra, de kisebb színpadokon is elegendő hangerőt biztosít. A Blues Cube Hot a Roland méltán elismert Tube Logic technológiájára épül, amely az autentikus csöves hangzást és játékérzetet kombinálja a modern erősítők előnyeivel, úgy, mint könnyű súly és karbantartást nem igénylő használat.     

Messze túllépve a klasszikus hangmodellezésen, a Roland Tube Logic koncepció tökéletesen reprodukálja a Tweed korszak csöves erősítőinek belső működését, beleértve az előerősítő és végfok cső torzítás karakterisztikáit, hálózati ellátás kompressziót, hangszóró viselkedést stb. Kiváló játékérzet, rendkívüli dinamika, vastag hangzás, természetes kompresszió stb.  - minden, amit szeretünk egy jól beállított csöves vintage erősítőben, az megvan a  Blues Cube-ban is.

Igaz, hogy a Blues Cube Hot a sorozat legkisebb erősítője, de a hangzása meglepően átütő. Az egyedi 12"-es hangszóró gazdag, telt hangját tovább hangsúlyozza a klasszikus, nyárfából készült, hátul nyitott láda. Az egycsatornás konfiguráció előnye az egyszerűen átlátható működtetést. Egyetlen potméterrel, hangszínek széles skálája szólaltatható meg. Meleg Clean hangzások és harapós Overdrive sound-ok egyszerű kitekerése mellett a Boost és Tone kapcsolókkal tovább formálható a gitárhang. A szabályzók között egy 3-sávos EQ, Master hangerő és beépített Reverb is megtalálható.

A Tube Logic technológiának köszönhetően a Blues Cube Hot tökéletesen adja vissza kihajtott állapotban egy csöves erősítő összetett kimeneti torzítás karakterisztikáit. A variálható Power Control 0.5 W, 5 W, 15 W és Max beállításai pedig lehetővé teszik a kitekert hangzás megszólaltatását alacsonyabb hangerő mellett is, ami rendkívül előnyös stúdió munkák során vagy kisebb klubokban.

A Boost és Tone funkciók vezérlése lábkapcsoló pedálokkal is történhet. Mindezek mellet a Blues Cube Hot rendelkezik egy USB csatlakozóval is, amelyen keresztül közvetlenül és egyszerűen készíthető hangfelvétel egy számítógépes alkalmazással.

A Blues Cube Hot erősítő Vintage Blonde vagy Black színben kapható. További információk: http://hu.rolandeasteurope.com/products/blues_cube_hot/


A Roland cég

A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audió processzorok és multimédiás berendezések is szerepelnek a cég termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland cég számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információk: http://hu.rolandeasteurope.com/
vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland kereskedőt.


2016. január 28. 08:29

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA