MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

3 az 1-ben – Cameo Flash Bar 150

A Cameo Flash Bar 150 egyesíti a stroboszkóp, chase és sokkoló effektet egyetlen berendezésben, amelybe 15 erős fehér fényű 6 wattos LED-et építettek. A 30 Hz-es maximális stroboszkóp sebesség, az állítható a villogási frekvencia és hossz, lágy fényerőcsökkentés és 80°-os sugárzási szög segítségével a Flash Bar 150 látványos és dinamikus világítást nyújt.

1 csatornás, 2 csatornás, 3 csatornás, 5 csatornás, 15 csatornás és 20 csatornás DMX vezérlésre képes, master, slave és önálló funkciókkal rendelkezik. Ezenkívül hangvezérlés és hipnotikus automata programok is rendelkezésre állnak. 

A masszív fekete fém készülékház állítható rögzítő keretet kapott és alacsonyzajú hűtőventilátort építettek bele. A Flash Bar 150 hárompólusú DMX be- és kimenetekkel, valamint IEC hálózati csatlakozóval van felszerelve, 110-240 V AC tápfeszültséggel üzemel. Kezelése négygombos LED kijelző segítségével történik.

Cameo GearBag készüléktáskák

A Cameo GearBag készüléktáskák kényelmes lehetőséget biztosítanak a berendezések széles körének szállítására és védelmére. Erős, strapabíró anyagokból készülnek, maximális védelmet nyújtanak a készülékeknek, állítható és áthelyezhető elválasztók segítik a belső tér rendezését, számos külső zseb áll rendelkezésre a tartozékok elhelyezésére.

A táskák vízlepergető ballisztikus nejlonból készültek, ergonomikus kétkezes vállpántot kaptak, oldaluk és fenekük megerősített, bélésük kétrétegű. A Cameo készüléktáskák többféle méretben kaphatók.


2016. január 27. 15:31

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA