MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Elindult a Focusrite.hu és a Novation.hu!

Budapest, 2016.01.26 -Egyszerre indult el a népszerű márkák magyar oldala a Focusrite.hu és a Novation.hu, megkönnyítve ezzel a hazai felhasználók dolgát. Bár manapság már rengetegen beszélnek angolul mégis óriási előrelépést jelent, hogy a két nemzetközileg is elismert márka kínálata magyar nyelven, termékcsoportonként rendszerezve, az alapvető tulajdonságaik leírásával ismerhetőek meg. 

A tartalom mindkét oldalon folyamatosan bővül, mint ahogy a hazai vizekről származó hírek sora is, nem meglepő módon ugyanis egyre több hazai sztár használja a Focusrite vagy Novation termékek sorát, sőt a Novation.hu-n még az endorser galéria is megtekinthető. A márkaboltok elérhetőségeit is megtalálják a felhasználók, de ami a legnagyobb meglepetést hozza, az a garancia hosszabítás regisztrációja, mellyel mindenképpen érdemes élnie minden új termékvásárlónak és figyelni a piros és kék garancia matricákat a dobozokon.

 

A 1992-ben alapított Novation a midi-controllerek és lauchpadok révén vált ismerté, míg a ’88 óta polcokon levő Focusrite, a felhasználók körében elsősorban a hangkártyák és analóg termékek istenévé vált.

Az azóta egy céggé olvadt Focusrite-Novation hazai képviseletét 2014. szeptemberében új disztribútor vette át, friss marketing stratégia tervvel, melynek már akkor is része volt a magyar nyelvű márkaoldalak létrehozása. Most érkezett el a megvalósulás ideje, úgyhogy a szerkesztők mindenkinek jó böngészgetést kívánnak a www.focusrite.hu és a www.novation.hu oldalakon.


2016. január 26. 15:16

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA