MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Cseh Tamás Program zenekarai az Ignite lemezbemutatóin

A kaliforniai punkrock zenekar, az Ignite tíz év után dupla lemezbemutatóval érkezik Magyarországra. Január 28-29-én két fergeteges koncertet adnak a Barba Negra Music Clubban, előttük pedig az általuk felkért CSTP-zenekarok, az ÉK és a Fatal Error izzítják a húrokat.

A legutóbbi 2006-os Our Darkest Day című lemez után 2016. január 8-án jelenik meg az Ignite A War Against You című albuma. A friss korong 17 számát duplakoncerten ismerheti meg a hazai közönség január 28-án és 29-én a Barba Negrában, amikor is – Téglás Zoli, a banda magyar-amerikai frontembere szerint – igazi zúzásban lehet része minden rajongónak. Hab a tortán, hogy az ikonikus zenekar nagy érdeklődéssel várt lemezbemutatóján a Cseh Tamás Program két tavalyi támogatottja, az ÉTER-győztes Fatal Error (január 28.) és February című lemezével nemrég nagy sikert arató ÉK (január 29.) együttes lépnek színpadra.

A 2009-ben alakult Fatal Error indulása óta budapesti és vidéki koncerthelyszínek sokaságát járta be, játszottak többek között a Punnany Massif, a Depresszió, a Fish!, a Supernem, a Road vagy az Alvin és a Mókusok előtt, illetve több nyári és téli fesztiválon is.

Az ÉK 2014-es alakulását sok neves előadó (Jamie Winchester, Üllői úti fuck stb) mellett szerzett tapasztalat előzte meg, az indulást pedig rögtön egy sikeres pályázat követte. Majd berobbantak a köztudatba February című albumukkal. Nagyobb közönség előtt először a Budapest Parkban koncerteztek, ahol az őket elsőként felfedező Quimby vendégeként léptek színpadra.

Január utolsó hétköznapjain tehát a legjobb hazai rockzenekarok hangolják a húrokat a nemzetközi hírű Ignite előtt a főváros legnagyobb rockklubjában. Jegyvásárlás a Barba Negra jegypénztárában, illetve online a Ticketportal rendszerében.

A koncertek Facebook-eseményei:
január 28., csütörtök: https://www.facebook.com/events/1017083955009378/
január 29., péntek: https://www.facebook.com/events/702298843238982/


2016. január 27. 11:00

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA