MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A ROLAND BEMUTATJA...

Hamamatsu, Japán, 2016 Január 20.— A Roland büszkén mutatja be az FP-30 Digitális zongorát. Ez a kompakt, mérsékelt árfekvésű hangszer a zongorázás igazi élményét nyújtja mindenki számára. A kiváló hangzás és billentés mellett, az FP-30 vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni különböző mobil készülékekkel és számos egyéb innovatív tulajdonságot rejt magában. Kompakt méretéből adódóan könnyen mozgatható és szállítható, ezért az otthoni használat mellett kiváló választás oktatási célokra vagy stúdiók számára.

Az FP-30 kivételes hangzása és játékérzete könnyen túlszárnyalja a többi hangszert, ugyan ebben a kategóriában. A méltán elismert SuperNATURAL Piano technológia biztosítja az autentikus zongorahangzást, a tökéletes billentés pedig megalapozza a zenei artikuláció fejlesztését kezdők számára, de kielégíti a haladó zongoristák igényeit is. A hangszer 88-billentyűs PHA-4 Standard klaviatúrája játékérzet tekintetében felveszi a versenyt a csúcsmodellek kiváltópontos, Ivory Feel billentyűzetével.

Az FP-30 hatékony sztereó audió rendszere gazdag és kifejező zongorahangokkal tölti meg a teret, messze túlszárnyalva a kompakt zongorák hangzásvilágát. A csatlakoztatott fejhallgató kikapcsolja a hangszer beépített hangszóróit, így bármelyik napszakban nyugodtan gyakorolhatunk anélkül, hogy az zavarná a környezetet. A hangszer két fejhallgató kimenettel rendelkezik. A 6,3mm-es és 3,5mm-es aljzatokra bármilyen fejhallgató típus csatlakoztatható. A kimeneti aljzatokon keresztül egy külső erősítő rendszerre is csatlakoztatható a hangszer.

A hangszerbe épített modern digitális hanggenerátornak köszönhetően, az FP-30 túlmutat egy akusztikus zongora lehetőségein. A zongora hangszínek mellett megtalálható orgona, vonós és más hangszíneket a legkülönbözőbb zenei műfajokban használhatjuk, a Dual és Split funkciókkal pedig két különböző hangszín is megszólaltatható egyszerre. A beépített dob pattern-ekkel élvezetesebbé tehető a mindennapi gyakorlás és a metronóm mellett kiválóan fejleszti a tempóérzéket.

A hangszer vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni különböző mobil készülékekkel, ami kaput nyit a legkülönbözőbb zenei alkalmazások felfedezését felé. A GarageBand és sok más alkalmazás közvetlenül kommunikál az FP-30 digitális zongorával és óriási segítséget nyújt a tanuláshoz és komponáláshoz vagy egyszerűen csak élvezetesebbé teszi a zenélést. USB-n keresztül kedvenc WAV/SMF dalokkal játszhatunk együtt vagy elmenthetjük és megoszthatjuk a beépített SMF felvevővel készített felvételeket.

A fekete és fehér színben kapható FP-30 karcsú felépítése és elegáns megjelenése minden környezetben felhívja magára a figyelmet. A hangszer könnyű súlyának és kompakt kialakításának köszönhetően egyszerűen elhelyezhető és mozgatható kisebb helységekben is. A hagyományos megjelenést és pedál funkciókat egy külön megvásárolható KSC-70 állvánnyal és KPD-70 pedál egységgel érhetjük el. A hangszer ezekkel kiegészítve is sokkal kevesebb helyet foglal, mint egy pianínó. A KPD-70 pedál egység egyik nagy előnye, hogy a kottaoldalakat pedállal is lapozhatjuk olyan mobil alkalmazások használatakor, mint a piaScore és Sheet Music Direct. 

További részletek az FP-30 Digitális zongorával kapcsolatban: http://hu.rolandeasteurope.com/products/fp-30/


A Roland cég
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audió processzorok és multimédiás berendezések is szerepelnek a cég termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland cég számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információk: http://www.roland.com vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland kereskedőt.

2016. január 22. 18:51

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA