MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Praktikusságok a Gravity-től...

Jelen írásunkban megismerkedhetünk egy körbeforgatható, mikrofonállványra szerelhető acél tálcával, melynek számos igen hasznos funkciója lehetséges akár színpadi, akár próbatermi körülmények között. Továbbá megtudhatjuk,  hogy már nem kell sokat várni a Gravity fali hangfaltartóira, ugyanis rendelhetők a PWMB sorozat elemei.

Gravity tálca

A Gravity MA Tray 2 egy 360°-ban forgatható acél tálca, amely egyszerűen felszerelhető a mikrofonállványra. A 400x130 mm-es méret kellően nagy ahhoz, hogy elférjenek rajta a kiegészítők, például kapodaszter, pengető, vagy kisebb ütőhangszer. A tálca acélból készült és fekete színű festést kapott.

A rögzítés ergonomikus csavarral ellátott bilinccsel történik. Mint már megszokhattuk, a Gravity termékekhez fekete jelölőgyűrű készletet mellékelnek, színes készletek külön vásárolhatók meg.

Gravity fali rögzítők

A függőleges és vízszintes irányban is állítható Gravity fali rögzítők porfestett acélból készültek, maximum 20 kg (GSPWMBS20B/W), illetve 30 kg (GSPWMBS30B/W) tömegű hangfal felszerelésére alkalmasak. Vízszintes forgathatósági szögük 160°, függőleges dönthetőségük 40°, amely fokozatmentesen állítható.

A 6 mm-es erős fali lemez az előírásoknak megfelelően (BGV C1) biztonsági drótkötél felszereléséhez megfelelő furattal van ellátva. A hangfaltartók univerzális rögzítő lemezét a hangfal hátuljára kell szerelni, ezután könnyen a fali tartóra akasztható. Fekete és fehér színben kaphatók.


2016. január 21. 17:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA