MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Legenda Átalakul... és Nálunk Már Kapható Is :)

Biztos emlékszik mindenki a Yamaha NS-10 M fehér hangszórós stúdió monitorjaira, melyek hamar szabvánnyá lettek és meghódították az egész világot. A Yamaha a mai napig hű maradt tervezési filozófiájához, mely a pontos hangvisszaadást helyezi a középpontba.

Az új MT sorozatú stúdió fejhallgatók is ezt az alapvető koncepciót követik, mely megfelel a mai stúdiók szigorú követelményeinek. Páratlan hangvisszaadás, stílusos külső és kiváló tartósság. Ja, és hálás leszel az MT sorozatú fejhallgatók által nyújtott kényelemnek, mikor hosszú órákig viseled majd...

Az Új MT sorozatú stúdió fejhallgató már kapható az INTERTON Groupnál!

Érdeklődni:

Fekete Gábor - Yamaha specialista
INTERTON Group - Műszaki menedzser
Telefon: +36 30 689 3197
E-mail: gabor.fekete@intertongroup.com


A Legenda Átalakul...

Részletgazdag hangzást biztosító csúcsminőségű monitor fejhallgató, mely minden hangzásbeli árnyalatot még finomabb részletességgel képes visszaadni. A stúdióban a keverési és a felvételi munkák mellett a HPH-MT7 fejhallgatók tökéletes választást jelentenek élő koncertek mix monitorozásához is, tartósságuknak és magas hangnyomás szintjüknek köszönhetően.

Valaminek nagyon eredetinek kell lennie ahhoz, hogy stúdió szabványként használják, és megjelenésük óta a Yamaha NS-10M stúdió monitor hangfalak legendás pontosságuknak köszönhetően minden profi stúdióban megtalálhatóak. Az NS-10M-től az MSP és HS sorozatig, a Yamaha hű maradt tervezési filozófiájához, mely a pontos hangkép visszaadását jelenti, tökéletes kiindulópontot nyújtva profi szakemberek számára saját, jellegzetes hangzásuk kialakításához. Az MT sorozatú stúdió monitor fejhallgatók az alapelvhez hűen pontosan adják vissza a hangot és ezzel a tulajdonsággal a mai magas profi stúdió és monitorozási igényeknek is megfelelnek.

Páratlan hangtisztaság strapabíró, de ugyanakkor stílusos külsőben, a tartós kivitelnek köszönhetően jól bírja az utazással járó megpróbáltatásokat, a Yamaha MT sorozatú fejhallgatók kényelmes viseletet biztosítanak sokáig tartó lehallgatás során is.

Részletgazdag hangzás

A HPH-MT7 fejhallgató egyenletes frekvenciamenetet, nagy felbontású precíz sztereó hangképet nyújt bármely hangnyomás során, képes az eredeti hangot teljes mértékben hűen visszaadni a legmagasabb szintű pontosság mellett. A Yamaha a fejhallgató minden akusztikai elemének megtervezésénél a több évtized alatt összegyűjtött tudást és a professzionális csúcskategóriás eszközök gyártása során megszerzett szakértelmet hasznosította.

Driverek

Az MT7 fejhallgató egyedi, CCAW hangtekerccsel rendelkező drivereket tartalmaz és nagyteljesítményű neodímium mágnesekkel éri el a precíz felbontóképességet és vezérlést. A kiváló vezetőképességű rézzel bevont alumínium drótból készült könnyű, ugyanakkor nagyteljesítményű driverek széles frekvenciatartományban dolgoznak (15Hz-25kHz), egyenletes hangspektrummal, ultra magas hangfelbontást nyújtva minden modern, professzionális monitorozási munkához, ezért ideális választásnak bizonyulnak.

Egyéb akusztikus alkatrészek

A karoktól a fülkagylókig, az MT7 minden akusztikai elemét úgy terveztük, hogy a külső rezgések megszüntetésével a legpontosabban tudják visszaadni a hangot.

Szuper izoláció Prémium kényelem.

A profi hangmérnökök fülei számára rendkívül fontos a hosszabb ideig tartó munkák során a kényelmes viselet és lényeges a koncentráció szempontjából, hogy a munka során a környezetből a hangok ne szűrődjenek be. A HPH-MT7 fejhallgató kiváló kényelmet és izolációt biztosít, tervezésénél a profi hangmérnökök magas minőségi követelményeit tartották szem előtt.

Kivitel

Az MT7 fejhallgatót karcsú, stílusos külső jellemzi, zárt hátsó résszel, körkörös kialakítással, mely tökéletes izolációt biztosít.

Fülpárnák

Az MT7 fejhallgató nagy fülpárnái maximálisan kényelmes viseletet biztosítanak. A sima szintetikus bőr és a puha felület, mely elnyeli a felesleges rezgéseket, kényelmes viseletet jelent és nagy mértékben kiszűri a külső hangokat- ideális választás lehet stúdió felvételek, élő monitor keverések során, különösen akkor, amikor fontos, hogy a fejhallgatóból ne szűrődjön ki a hang.

Használat

A három dimenziós csukló-kar konstrukció állítható csúszka hosszal lehetővé teszi a pontos illeszkedést az emberi fejre azért, hogy sokáig, fáradság nélkül is tudjon dolgozni a fejhallgatóval. Az MT7 fejhallgató mozgatható fülkagylói lehetővé teszik az egyfüles monitorozást is.

Strapabíró, megbízható szerkezet

A professzionális felhasználásra készített HPH-MT7 fejhallgató keskeny, egyszerű szerkezetének és tartósságának köszönhetően bírja az utazással járó megpróbáltatásokat. Felvételeket készíthet, keverhet stúdióban, vagy külső koncertet hangosíthat, esetleg ellenőrizni szeretné a felvett sávokat - az MT7 fejhallgató rugalmas monitorozási megoldásnak bizonyulhat a profi felhasználók számára.

Külső ház, támasztó karok és fejpánt

Az MT7 minden egyes alkatrészének tervezésekor a tartósság volt az első szempont. A tömör ABS külső, alumínium öntvény tartó karok és az izzadásnak ellenálló fejpánt ideális választás lehet sokáig tartó munkák során, bármilyen munkakörülmények között.

Csatlakoztathatóság

Az MT7 fejhallgatót úgy terveztük, hogy a felhasználókat a fejhallgató kábel ne akadályozza, viszont a kábel hossza elegendő olyan esetekben is, amikor nem csak a keverő előtt dolgozik. A többféle felhasználás érdekében az egyenes, könnyű, 3 méteres kábel mellé rozsdamentes aranyozott sztereó mini jack csatlakozót és aranyozott 6.3 mm sztereó jack adaptert is adunk, így lehetővé tesszük, hogy az MT7 fejhallgatót professzionális audió eszközzel és hordozható lejátszóval egyaránt tudja használni.


2016. január 19. 17:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA