MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Magazin (2015 TÉL) – A Zene és minden, ami mögötte van!

MEGJELENT a Music Media Magazin ez évi utolsó száma, amely mától megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

A magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A téli lapszám 116 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:
The Winery Dogs, Révész Sándor, Junkie Jack Flash, Paso, Lojzi, Dave Weckl, Kamarás Máté, Más Szemszögből – Tankcsapda 25 DVD/CD, Polnauer Flóra, Historica, Sipos Péter, Ákos, Steve Morse, Harcsa Veronika, Gus G., Rudán Joe.


Üzleti szféra:
És akkor nyakukba vették az országot (Szakmai beszámoló), Interton Group 25 – Balogh Géza.

Tesztek, bemutatók:
A modellezés új útjain (Gitár), Dixon Gregg Bisonette és Mel Gaynor pergők (Ütős), Szellemirtók a Vígszínházban (Hang-, fény- és színpadtechnika), Sabian endorseri szemszögből (Ütős), Music Group és a BaSys Pro (Hang-, fény- és színpadtechnika), Írtam Jézuskának egy számot (Hang-, fény- és színpadtechnika), Casio GP 300BK (Billentyűs), Nik Rhodes (Billenytyűs), LD System - Stinger (Hang-, fény- és színpadtechnika), A Balaton Method Sztori (Hang-, fény- és színpadtechnika), M-Audio Code (Billentyűs), AKAI APC Key 25 (DJ technika), Yamaha PSR S (Billentyűs)


Közérdekű:
Szakmaiság (Czutor Zoltán írása), Szent György oldalak – Szabó Károly írása, Öröm a zene díjak,  Könnyűzenével a halláskárosodás felé, Cseh Tamás Program – Támogatás 30 zenekarnak és 34 klubnak, Cseh Tamás Program – Poptörténeti emléktábla avatás, Atyiluska Nye kultúra, 5letszobrászat.


A Music Media Magazin
Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

A képre kattintva megnézhetők az eddig megjelent magazinok borítói és tartalmai.

2015. december 11. 08:32

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA