MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kihagyhatatlan hasznosságok az Elimex-től...

Amikor magazinunkban elindult ez a sorozat, még legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy ilyen nagy érdeklődést fog kiváltani – azzal együtt is – hogy szinte minden alkalommal nélkülözhetetlen kiegészítők kerülnek bemutatásra. Jelen alkalommal is két „kihagyhatatlan hasznosságot” mutatunk majd be... a König & Meyer univerzális tablet tartót és a Gravity MA Tray 1 – mikrofonállványra szerelhető tálcát.

König & Meyer univerzális tablet tartó

A König & Meyer univerzális tablet tartója különféleképpen állítható be a különböző méretű tabletekhez, és ehhez szerszámokra sincs szükség. Biztonságosan és hatékonyan tartja a készüléket számos szituációban, színpadon, próbateremben, vagy otthon. A különálló állítható tartókarok 220-331 mm magas és 128-232 mm széles készülékeket tudnak fogadni (például iPad, iPad Air, iPad Pro, Amazon Fire HDX 8.9, Samsung Galaxy Tab 9.7-től, Google Nexus 9, Asus Transformer, vagy Microsoft Surface, illetve Surface Pro).

A tabletek vastagsága 5-11 mm lehet, gyorsan bepattinthatók a tartóba. A kézre álló szárnyas csavar segítségével beállítható a dőlési szög, így minden felhasználó könnyen megtalálja a számára megfelelő ideális pozíciót. A tablet elforgatható álló, vagy fekvő helyzetbe.

A König & Meyer univerzális tablet tartója állványra rögzíthető, 3/8”-os menettel ellátott, állvánnyal kiegészített, illetve asztali változatban vásárolható meg.

Gravity MA Tray 1 – mikrofonállványra szerelhető tálca

A Gravity terméklistája újabb elemmel bővült. Már rendelhető az a tálca, amely bármilyen mikrofonállványra könnyedén felszerelhető. Az acéllemezből készült kiegészítő 360°-ban forgatható, felületére vékony gumilapokat ragasztottak csúszás (és zaj-) mentesítés céljából, oldalsó pereme szintén a biztonságos tárolást szolgálja.

A 250x195 mm-es méret lehetővé teszi, hogy akár tabletet is a tálcára helyezzünk, de kisebb ütőhangszereknek, kapodaszternek, pengetőnek is könnyen elérhető tároló helyet nyújt.

A Gravity tálcához a márkánál már megszokott fekete jelölőgyűrű jár, amelyet az utólag megvásárolható készletekből színesre cserélhetünk.


2015. november 22. 10:34

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA