MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Qsc Touchmix Kisokos Zenészeknek És Zenekaroknak

Ismerd meg a QSC TouchMix digitális keverőpult azon tipikus beállításait és funkcióit, amelyeket zenekarok és zenészek használnak világszerte!

A QSC örömmel jelenti be az első kisokost, mely a TouchMix érintőképernyős digitális keverőpulthoz készült.

A TouchMix Kisokos zenészeknek és zenekaroknak olyan tipikus TouchMix alkalmazásokat, beállításokat, diagramokat, és funkciókat mutat be, amelyeket koncertező zenekarok és zenészek használnak.

A kisokos az alábbi linkre, vagy a képre kattintva érhető el és tölthető le.

Link: http://www.qsc.com/resource-files/applicationguides/professional/q_ag_touchmixmusiciansandbands.pdf

TouchMix-8 | TouchMix-16

  

A QSC ezt a vadonatúj eszközt olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron.

A Touchmix olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, ám emellett számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.

Párhuzamot vonva a modern fényképezőgépekkel, megtalálható minden olyan fejlett funkció, melyre a hasonlat szerint egy profi fotós számára szükség lehet, de egy kezdő felhasználó is a legoptimálisabb eredményt érheti el.

A TouchMix-8 12 darab, a TouchMix-16 20 darab bemeneti csatornával rendelkezik, emellett a felhasználó választhat a „haladó”, vagy az „egyszerű” kezelési módok közül, ahol az előbbinél minden paraméter, az utóbbinál csak a legfontosabb kezelőszervek érhetőek el. Az „egyszerű” móddal könnyen és egyszerűen érhetünk el fantasztikus eredményt, hasonlóan a fényképezőgépek „auto” funkciójához. A „haladó” móddal a keverő minden funkcióját és paraméterét az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk, míg a „varázsló” az előre beállított, kifejezetten élőhangosításra optimalizált értékekkel segíti a felhasználót. A grafikus kezelőfelület egy színes érintőképernyő segítségével jelenik meg, mely gyors és intuitív irányítást tesz lehetővé.


2015. november 20. 13:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA