MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Randevú a Group'n'Swinggel

Év végi nagykoncert showműsorral a Millenárison. Mozgalmas évet tudhat maga mögött a Group'n'Swing zenekar. A nyáron megjelent „Most légy férfi!” című albumukat a közönség nagy lelkesedéssel fogadta. Ezt a szeretetet köszöni meg a lassan tíz éves zenekar a december 27-i rendhagyó koncerttel a Millenáris Teátrumban.

A Group’n’Swing zenekar december 27-én este 19.30 órakor kezdődő nagyszabású év végi koncertjén az elmúlt évek lemezeinek dalai csendülnek majd fel, miközben a videó aláfestést és színpadi elemeket is felvonultató produkció a legfrissebb, „Most légy férfi!” címet viselő nagylemez azóta slágerré lett dallamai köré épül.

„Kedves Barátaink!
Nyilatkozni általában nem én szoktam, ez a zenekar frontemberének a feladata. Zenekarvezetőként nagyrészt hátulról - esetemben a dobok mögül - irányítom a csapatunkát. Azonban a 2015-ös év után úgy érzem, érdemes megszólalnom. Érdekes és mozgalmas év áll mögöttünk, új énekessel, új nagylemezzel, új ötletekkel fűszerezve, de a kitűzött úton tovább haladva. Büszke vagyok mindezekre, az év végi koncertünk ezt összegzi és merőben új, a modern technika lehetőségeit jobban kihasználó, de teljesen élőzenés produkció formájában. És természetesen rátok is büszkék vagyunk, hogy a közönségünkként megosztottátok velünk ezt az eredményes esztendőt. Remélem, mindegyikőtökkel találkozhatunk és találkozhatok személyesen jövőre is.
Péntek Tibor (Sas)”

A számos díjat, fellépést, televíziós megjelenést, valamint jótékonysági koncertek maga mögött tudó zenekar ebben az évben új vizekre is evezett. Nemcsak kiváló új énekesük, Magyar Bálint megjelenése jelentett mérföldkövet a csapat életében, de a rajongótáborát rendszeresen meglepő gárda a közönségre való egyre gyakoribb kikacsintásával is bizonyította, hogy zenéjük az emberközeliség és a humor révén válik igazán szerethetővé. Nem véletlen a koncert címe sem, hiszen a jövőben még több személyes találkozás és párbeszéd formájában lesznek jelen rajongóik életében.

A Group’n’Swing zenekar Millenárison megrendezésre kerülő év végi koncertje egyben bevezetője is 2016-os év koncepciójának: a zene, a színpadi megjelenés és az ahhoz tartozó intenzív közönségi, közösségi kommunikáció együttesen garantál majd olyan élményt a zenekar rendezvényein, amelyről hazatérve a résztvevők biztosan egy életre megfertőződnek a Group'n'Swing sajátos, természetes zeneszeretetével, műfaji világlátásával és a műfaj iránti elkötelezettségével.

Randevú a Group’n’Swinggel - év végi nagykoncert
2015. december 27. 19:30 óra
Millenáris Teátrum (E épület)
(1024 Budapest, Fény u. 20-22.)

Jegyárak:
5800 Ft
6800 Ft
9800 Ft (a jegy mellé dedikált ajándék a csak erre az alkalomra készített „Swingle bells” című kislemez)

Jegyvásárlás: http://www.jegyelado.hu/rendezveny/group-n-swing-karacsonyi-nagykoncert

www.groupnswing.hu

2015. november 17. 17:49

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA