MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hamarosan Karácsony!

Az elmúlt két évben hatalmas sikere volt a QSC és az INTERTON Group közös akciójának, melynek keretén belül a QSC aktív hangsugárzót vásárló ügyfeleink díjmentesen juthattak hozzá a hangsugárzókhoz passzoló gyári QSC táskákhoz a karácsonyi időszakban.


Idén sem lesz ez másképp, sőt, egy kicsit korábbra került az akció kezdetének időpontja, mely stílusosan egybe esik a Black Friday-el, azaz november 27-ével. Ez azt jelenti, hogy aki 2015. november 27. és december 31. között rendeli meg QSC K sorozatú (K8, K10, K12, KSub) aktív hangsugárzóját, az ajándékba kapja a hozzá tartozó táskát.A QSC hangsugárzók a hivatalos viszonteladóinknál vásárolhatók meg, akik listája az alábbi linken látható.

Link: http://qsc.hu/partnereinkKérdés esetén, kérjük, keresse kollégánkat!


Bogár István
INTERTON Group – Marketing menedzser

Telefon: +36 30 689 3198

E-mail: istvan.bogar@intertongroup.com


QSC K sorozat

A forradalmian új K sorozat trendet teremtett az aktív hangsugárzók között. A kiemelkedő hanghűség, a magas műszaki színvonal és a nagy teljesítmény mindegyik modellben megtalálható, így a kisebb modellek nem a nagyobb testvérek lebutított, olcsóbb változatai.  Mind a négy modell az új fejlesztésű 1000W-os D-osztályú erősítőt kapta meg, mely csatornánként 500W-ot biztosít. Szakítva a hagyományokkal az 1,75"-os magas sugárzók azonosak a három szélessávú modellben, a mélysugárzók pedig ugyanazt a kiváló minőséget tükrözik, így biztosítva a mérettől független páratlan teljesítményt. Lássunk néhány újítást, melyek jellemzőek a QSC aktív hangfalaira.  A DMT™  biztosítja a magas- és mélyhangszóró lesugárzási területének összehangolását.


 
A "K" sorozat a "House Of K" család tagja, melyet a K, KW és KLA aktív hangsugárzók alkotnak. Magyar elnevezése: "K dinasztia", ennek logója látható a jobb szélen.


2015. november 14. 06:31

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA