MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

SHURE - Vocal Mastery

A 90 éves múltra visszatekintő Shure Incorporated rendhagyó kezdeményezéssel, rendkívüli lehetőséget kínál az elsősorban fél-professzionális szinten lévő énekesek számára, akik magasabb szintre szeretnének lépni mind énektudásukban, mind pedig az általuk használt mikrofonok minőségi szintjének tekintetében. 

A Vocal Mastery kampány lehetőséget teremt a SHURE ének-mikrofonjainak személyes megismerésére, az énekesek tapasztalatainak bővítésére, első kézből – a gyártó által preferált szakemberektől - való ismeretek (webinar) megszerzésére. A tehetségkutató versenyen való részvétel lehetőséget teremt a Shure Incorporated és az Eurhythmics kft. által felajánlott díjak megnyerésére, elősegíti, hogy a résztvevők szerzeményeit szélesebb körben megismerjék határainkon kívül is, a verseny fődíjaként a nyertesek pedig professzionális hangfelvételen vehetnek részt Londonban!

Az előre meghirdetett időpontokban megrendezésre kerülő Eurhythmics – Shure workshopjainkon az érdeklődők kipróbálhatják a SHURE vezetékes ének mikrofonjait, megismerkedhetnek a vezeték nélküli mikrofon-, és fülmonitor rendszereivel, továbbá személyes tippeket és tanácsokat kaphatnak a Pro Audio specialistától ahhoz, hogy a hangjukhoz és a felhasználási területükhöz legmegfelelőbb mikrofont tudják kiválasztani.

Részletes információk megtalálhatók: www.eurhythmics.hu; www.shure-vocal-mastery.eu valamint, a https://www.facebook.com/shurebyeurhythmics/ oldalakon.

Az elmúlt hetekben három helyszínen rendeztük meg az eseményt: Friendlyhouse.hu (1061 Budapest, Paulay Ede utca 22-24.)


Hangszerdiszkont (Győr, Bartók Béla u. 1.)


Mezzoforte Hangszeráruház (Budapest, Radnóti M. u. 25.)


A rendezvénysorozat következő helyszíneire is szeretettel várjuk az érdeklődőket!


2015. november 12. 10:24

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA