MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

INTERTON EGYETEM – ZÁRSZÓ

Túl vagyunk az INTERTON Egyetem 2015 rendezvényén. Készítettünk egy gyors számvetést. Íme:

Köszönjük a részvételt azoknak, akik eljöttek! Várakozásainknak megfelelően idén is nagyon sokan voltak kíváncsiak rendezvényünkre. Reméljük, sok olyan mondat hangzott el, gondolat merült fel és műszaki megoldás, tudás került bemutatásra, amely hasznos újdonságokat tartalmaz.

Köszönjük előadóinknak is. Hazai és külföldi előadóinknak egyaránt. Évről-évre nagyon színvonalas előadások hangzanak el, nem volt ez másképp idén sem. Vendégeinkkel beszélgetve, véleményüket megismerve nem túlzunk, ha azt mondjuk: az idei rendezvény is méltó folytatása volt a 2012-ben megkezdett sorozatnak.

Minden évben igyekszünk olyan világújdonságot hozni az INTERTON Egyetemre, amely jelentősen meghatározhatja a következő éveket: idén a Yamaha RIVAGE PM10 és az EXPROMO LED fala volt ilyen. Örülünk, hogy elsőként mi tudtuk ezek elhozni Magyarországra.

Helyszínként jó döntés volt a GROUPAMA Aréna, hiszen azzal, hogy a komplexum hangosítási rendszerét az INTERTON Group csinálta, szinte minden előadónk azonnal tudott hivatkozni egy-egy eszközre, műszaki megoldásra, ami kéznyújtásnyira volt látható.

És végül, de nem utolsó sorban: láttuk, éreztük, tapasztalatuk, hogy nagyon jó hangulatú volt a rendezvény.

Találkozzunk jövőre is! 

http://www.intertongroup.com/


2015. november 6. 16:44

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA