MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Igen-igen hasznos az Elimex-től...

Az Adam Hall a hálózati elosztók új családját dobta piacra, amelyek nagyon praktikus újításokkal kecsegtetnek... Továbbá megismerkedhetünk a Neutrik átmenő csatlakozójával, amely az egyik oldalán A, másikon B típusú USB 3.0 mama csatlakozó található és bármely irányban beszerelhető. Végül, de nem utolsó sorban a WorldMix csatlakozók választéka a közelmúltban jelentős változáson esett át dizájn terén is.

Adam Hall hálózati elosztók

Az Adam Hall hálózati elosztók új családját dobta piacra. A 8747S sorozat három változatban került forgalomba: három, hat, illetve három + 2 USB aljzattal ellátva. Az elosztók 1,4 méteres hosszabbító kábellel rendelkeznek, világító billenőkapcsolót kaptak a tápfeszültség megszakítására, az USB-s típus két USB portján keresztül a legtöbb készülék töltése is megoldható.

Az elosztók 16 A áramerősséggel terhelhetők, csatlakozó aljzatait 45°-os szögben helyezték el, így kényelmesebben férnek el egymás mellett a különféle csatlakozó dugók.

Megfordítható USB csatlakozó

A Neutrik NAUSB3 átmenő csatlakozó adaptere szabványos D-házat kapott. 
Egyik oldalán A, másikon B típusú USB 3.0 mama csatlakozó található és bármely irányban beszerelhető, azaz az A és B típus is lehet elöl, vagy hátul.

A szokásos csatlakozótáblába építhető adapter 200 MB/s írási/olvasási sebességre képes, a cink öntvény ház nikkelezett felülettel rendelkezik.

A zavarmentes adatátvitelhez ajánlatos mindig a megfelelő minőségű és hosszúságú kábel alkalmazása.

Megújult World Mix kínálat

A WorldMix csatlakozók választéka a közelmúltban jelentős változáson esett át. Más kivitelű XLR és jack csatlakozók kerültek forgalomba, tehát leginkább a dizájn terén számíthatunk frissítésre.

Változott a csatlakozók háza és a csavaros kábelszorító, mindezek minőségi javulást is eredményeztek. Újdonság továbbá a Speakon kompatibilis csatlakozó, amely eddig nem volt megtalálható a WorldMix kínálatban.

Bővebben: http://elimex.hu/


 

2015. november 5. 18:43

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA