MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems CURV 500

Az LD Systems az alapoktól alkotta újra a line array rendszert. A német LD Systems márka bemutatta ultra kompakt ívelt line array rendszerét, amely úttörő fejlesztés a kisméretű hangosítási berendezések területén. A karcsú, hordozható, nagy hatásfokú és masszív megszólalást biztosító line array rendszerek egyre népszerűbbek. Az LD Systems fejlesztőgárdája a moduláris ívelt array rendszerrel válaszolt a kihívásra.

A CURV 500® egyesíti magában a mobilitást, a hangzás tökéletességét és a felhasználóbarát megoldásokat. A hangoszlop négy moduláris, ívben elrendezett szatellit hangsugárzókból épülhet fel. Az eredmény egy különösen tiszta, háromdimenziós hangzás – hasonló a nagy line array rendszerek által produkált megszólaláshoz. A rendszer széleskörű alkalmazási területtel rendelkezik az egyszerű partiktól a kisebb koncerttermek hangosításáig.

Plug and play: egy kattintás – számtalan lehetőség
A rendszer alapja a SmartLink® adapter. Összesen négy szatellit hangsugárzó dugható egymásba könnyedén a bekattanó mechanizmusnak köszönhetően. Az adapter a mélynyomóhoz való csatlakoztatást is megoldja, amely a teljes rendszer vezérlőegységeként szolgál. A mélynyomó egy hagyományos szubláda és egy digitális keverő is egyben. Hangszerek, mikrofonok és laptopok köthetők a négycsatornás mixerbe. A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén továbbíthatóak az adatok vezeték nélkül okostelefonról és tabletről. Digitális hangeffektek a 24 bites effektprocesszorral hozhatók létre.

WaveAhead®: a legmodernebb technológia XS formátumban
Egyetlen 12x12 cm-es array szatellit hangfal is optimális eredmények elérésére képes. Ezt az LD Systems által kifejlesztett WaveAhead® technológia biztosítja. Három magassugárzó van elhelyezve egymás felett a nagyteljesítményű mélyhangszóró előtt annak érdekében, hogy a hangzás megfelelően összeálljon és lesugárzásra kerüljön. A kiváló minőségű alumínium ház és az ívelt kialakítás szintén közrejátszik a remek hangminőség létrejöttében.

Az LD Systems fejlesztői három éven át lépésről lépésre tökéletesítették a rendszert. Martin Jung fejlesztőmérnök a következőképpen írta le az LD innováció folyamatát: „Integrált, trendteremtő és kifinomult technológia kompakt, sokoldalúan használható kockában – ez volt a legizgalmasabb része ennek az elképesztő vállalkozásnak”. Az eredmény: kifinomult technológia, kiváló hangminőség, egyszerű vonalak és moduláris felépítés, így még a legkisebb helyen is könnyen szállítható. Az LD Systems a CURV 500®-zal új szabványt hozott létre az innováció és a sokoldalúan használható hangosítási megoldás tekintetében.

Az LD Systems CURV500® az Elimex forgalmazásában kerül piacra, megjelenése július-augusztusban várható, de előrendelést máris elfogadnak. További részletek hamarosan elérhetők lesznek a www.elimex.hu honlapon.


2015. október 30. 18:47

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA