MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Kenny Garrett Quintet és Koós-Hutás Áron E.T. Project

Egy este, két különleges utazás, a jazz jegyében: November 2-án a MoMkultban a világhírű jazz-szaxofonos, Kenny Garrett koncertjének rövid, ám átütő erejű viharjelzése a jazz-trombitás, Koós-Hutás Áron E.T. Project anyaga lesz. 

Túlzás nélkül a világ egyik legjobb szaxofonosa ezen a hétfői estén qunitetjével lép színpadra, azaz Corcoran Holt kíséri nagybőgőn, Vernell Brown zongorán, Marcus Baylor dobokon és Rudy Bird ütőhangszereken.

„Igazából ez egy utazás, valahonnan elmegyünk valahova. Ha koncertezem, akkor általában nem setlist alapján játszom, hanem a színpadra menet kitalálom, hogy melyik dallal szeretnék kezdeni, és akkor onnan kezdjük az utat. És ha működik a dolog, akkor megyünk tovább az úton. A lényeges dolog, hogy az emberek ugyanazt tapasztalják, amikor hallgatnak minket, mint amit mi érzünk zenélés közben” - fogalmazta meg válaszát kérdésünkre Kenny Garrett a november 2-i budapesti fellépése kapcsán.

Ezen az estén az idei Jazzy Dalverseny ’Legjobb szólista’ díjának nyertese, a fiatal jazz-trombitás, Koós-Hutás Áron vadonatúj projektjének dalai is egy izgalmas utazásra hívják a közönséget.

„Ez az album nemcsak zene. A dalok egy történetet mondanak el, egy utazás történetét, amely az űrben zajlik. Egy kereső út, ami során az univerzum közepét keressük, amely átvitt értelemben jelen esetben az énünk középpontját jelképezi, ahol az egyensúlyt találhatjuk meg” - mondja Koós-Hutás Áron, aki zenésztársaival, úgy mint billentyűkön Milosevits Mirkó Milánnal, basszusgitáron Heilig Tamással, dobon Oláh Gáborral, ewin és szaxofonon Zana Zoltánnal, vokális vonalon Zeekkel és Koszi Jankával teljes erőbedobással készül az igazán különleges és jó hangulatú bemutatkozásra.

A Get Closer koncertsorozatának köszönhetően november 2-án, hétfőn este 8 órától meglepetésekkel teli, szünetmentes, nemzetközi színvonalú, különleges, egész estés zenei utazásban lesz része a közönségnek.

Jegyvásárlás: http://www.getcloserconcerts.com
(Jegyárak: 9900, 8900, 7400 Ft)
Jegyek kaphatók az Interticket hálózatában, a mom.jegy.hu-n, valamint a MoMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) is.

További információ:
www.kennygarrett.com
www.aronkooshutas.com
www.facebook.com/kooshutasarontrumpet
Esemény: https://www.facebook.com/events/366192646912124/


2015. október 28. 04:48

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA