MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Fényeskedés az Adam Hall és a Cameo lámpáival...

Igazán hasznos újdonsággal rukkolt elő az Adam Hall, ugyanis egy tölthető elemmel működő LED-es fényszórót hozott forgalomba, amely akár négy órán keresztül is képes folyamatosan működni. A Cameo pedig egy három az egyben lámpacsaláddal (Cameo Thunder Wash: stroboszkóp, sokkoló és súrolófény egyben), valamint egy dupla scanner-el, a Cameo Twinscan 20 elnevezésű lámpával „villant”. Utóbbihoz látványos videó tartozik, melyben gyakorlatilag mindent megtudhatunk a Cameo Twinscan 20-as működéséről.

Akkumulátoros fényszóró

Az Adam Hall tölthető elemmel működő LED-es fényszórót hozott forgalomba. A lámpába fehér COB LED-et szereltek és IP62 minősítést kapott, azaz beltéren és kültéren egyaránt használható. Négy órán keresztül képes folyamatosan működni műhelyekben, raktárakban, építkezésen, minden olyan helyen, ahol kevés a fény és vezetékes áram korlátozottan áll rendelkezésre. A strapabíró felépítésű lámpa párnázott hordozófület és nagyméretű csavarral kényelmesen állítható lábazatot kapott.

A lámpához hálózati töltő/adaptert, valamint gépkocsiban használható töltőt is mellékelnek.

Három az egyben – Cameo Thunder Wash

A Cameo Thunder Wash lámpacsalád stroboszkóp, sokkoló (vakítófény) és súrolófény egyben. Típustól függően 132, illetve 648 darab 0,2 wattos SMD LED-et kaptak, lesugárzási szögük 80°, kisméretű fekete fémházba építették őket, amelyek univerzális rögzítő kerettel vannak ellátva.

A Thunder Wash család hárompólusú XLR csatlakozókkal rendelkezik a DMX vezérléshez, több DMX üzemmód áll rendelkezésre fényerő csökkentéssel, villogási frekvenciával és hosszal. Master, slave és önálló módon képesek működni. Könnyen leolvasható LED kijelző és kezelőgombok használhatók a kézi vezérléshez, a beépített mikrofon pedig hangvezérlést tesz lehetővé.

Cameo dupla scanner

A Cameo Twinscan 20 két scannert tartalmaz egyetlen készülékházban, konvekciós hűtéssel rendelkezik a halk működés érdekében. Tartós, 10 wattos Cree LED-ekkel működik, a scanner kézi fókusszal, 12°-os sugárzási szöggel és 55° maximális pásztázási szöggel büszkélkedhet. Az oldalanként kilenc briliáns gobo patternnel és színes combókkal a Twinscan 20 fénylő vetítésekre, egyenletes fényerő csökkentésre és gyors stroboszkóp effektre alkalmas.

Az alacsony fogyasztású Twinscan 20 ideális mobil DJ-k, diszkók, klubok, bárok számára. Alkalmas DMX vezérlésre 1 csatornás, 3 csatornás, 4 csatornás és 8 csatornás üzemmódban, master slave és önálló működésre automatikus programokkal, valamint beépített mikrofonja révén hangvezérlésre.

Az erős fekete fémházba hárompólusú XLR csatlakozókat építettek a DMX be- és kimenetekhez, a hátlapon biztosítékkal ellátott IEC hálózati csatlakozó aljzat található, a kézi vezérlés a navigáló gombok és a kijelző segítségével történhet. A Twinscan 20-hoz a rögzítő keret és a biztonsági szemescsavar tartozékként jár.


2015. október 25. 15:03

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA