MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Új LD Systems keverőcsalád!

Az új LD Systems VIBZ sorozat sokoldalú keverőcsalád szimmetrikus mikrofon bemenetekkel, kiváló előerősítőkkel, alulvágó szűrővel és kapcsolható fantomtáppal. A mikrofonbemenet inzert csatlakozóval is rendelkezik külön jelfeldolgozáshoz, a vonalbemenet sztereó csatornaként is használható.

Van kompresszorral ellátott típus, illetve beépített effektprocesszorral ellátott változat. Áttetsző, részletező hangjával és egyszerű kezelhetőségével a VIBZ keverőcsalád tökéletes választás kisebb zenekaroknak, installációkhoz és házi felvételhez, illetve sub mixer alkalmazásokhoz. Külső tápegysége biztonságosan csatlakoztatható a keverőhöz, az effekthez használható lábkapcsoló és a mikrofonállványra való rögzítésre szolgáló adapter külön vásárolható meg.

Az alábbiakban a család négy tagjával ismerkedhetünk meg...

LD Systems VIBZ 10 C – 10 csatornás keverőpult kompresszorral

A VIBZ 10 C négy szimmetrikus mikrofon bemenettel rendelkezik, amelyek kiváló előerősítőt, alulvágó szűrőt és kapcsolható fantomtápot kaptak. Két mikrofonbemenet inzert csatlakozóval is felszerelt, a külön jelfeldolgozáshoz, a másik kettő pedig sztereó vonalcsatornaként is használható.

A hatékony hangbeállítások érdekében a VIBZ 10 C nagyon precíz háromsávos EQ-val rendelkezik választható közepekkel, a két sztereó csatorna kétsávos EQ-t kapott. A beépített kompresszor folyamatosan szabályozható a hatékony dinamika processzálás érdekében.

A keverő master szekciójában effekt loop, szabályozható monitor kimenet és fejhallgató csatlakozó található. A VIBZ 10 C felvételi és lejátszó készülékek csatlakozására szolgáló ki- és bemeneteket kapott, a bemenő jelet a master, vagy a monitor kimenetre küldhetjük, szintjét szabályozhatjuk.

LD Systems VIBZ 12 DC – 12 csatornás keverőpult digitális effektprocesszorral és kompresszorral

A VIBZ 12 DC hat szimmetrikus mikrofon bemenettel rendelkezik, amelyek szintén a fent már említett kiváló előerősítőt, alulvágó szűrőt és kapcsolható fantomtápot, valamint hatékony háromsávos EQ-t kaptak választható középpel. 

Négy mikrofoncsatorna külön kezelhető a beépített kompresszor használatával a dinamika szabályzására, két további pedig sztereó vonalcsatornaként üzemelhet. A többi sztereó csatorna kétsávos EQ-t kapott.

A keverő master szekciójában két effekt loop, szimmetrikus XLR kimenetek, csoport és monitor kimenetek, valamint felhallgató csatlakozó található. A VIBZ 12 DC felvételi és lejátszó készülékek csatlakozására szolgáló RCA ki- és bemeneteket kapott és digitális effekt szekcióval is rendelkezik, 100 presettel.

LD Systems VIBZ 6 D – 6 csatornás keverőpult digitális effektprocesszorral

A VIBZ 6 D kompakt hatcsatornás keverő tökéletesen megfelel a szórakoztató műfajban, kisebb zenekaroknak, házi felvételhez és installációhoz. Két szimmetrikus mikrofonbemenettel, kiváló előerősítőkkel, fantomtáppal, háromsávos EQ-val (+/-15 dB-es állítási lehetőséggel), két sztereó vonalbemenettel és azokon kétsávos EQ-val, valamint effekt looppal rendelkezik.

A VIBZ 5 D master szekciója állítható monitor kimenettel, fejhallgató kimenettel és 16 presetes digitális effektprocesszorral van felszerelve, amely lábkapcsolóval vezérelhető. A keverő felvevő és lejátszó berendezések csatlakoztatására szolgáló be- és kimeneteket is kapott, rendkívül egyszerűen kezelhető, meleg és differenciált hangzást nyújt. A külső tápegységet menetes csatlakozóval lehet rögzíteni.

LD Systems VIBZ 8 DC – 8 csatornás keverőpult digitális effektprocesszorral és kompresszorral

A VIBZ 8 DC sokoldalú keverő négy szimmetrikus mikrofon bemenettel, kiváló minőségű előerősítőkkel, monóban használható sztereó csatornákkal, valamint beépített kompresszorral és 100 digitális effekttel 24 bites felbontásban.

A mikrofoncsatornák vonalszintre kapcsolhatók, kiváló előerősítőt és mélyvágó szűrőt kaptak, közülük kettő inzerttel is rendelkezik. A VIBZ 8 DC-ben nagyon precíz háromsávos EQ található választható közepekkel.

A keverő master szekciójában effekt loop, szabályozható monitor kimenetek, valamint felhallgató csatlakozó található. A VIBZ 8 DC felvételi és lejátszó készülékek csatlakozására szolgáló ki- és bemeneteket kapott, rendkívül könnyen kezelhető. Áttetsző, részletező hangjával a VIBZ 8 DC tökéletes választás kisebb zenekaroknak, installációkhoz, házi felvételhez és sub mixerként. 


2015. október 13. 14:48

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA