MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Hasznos kiegészítők az Elimex-től.

Az eheti igen-igen hasznos kiegészítőket bemutató írásunkban foglalkozunk egy vadonatúj és innovatív kottalámpa bemutatásával, egy univerzális mikrofontartóval, amelynek segítségével gyakorlatilag bármilyen gitárkombót, vagy hangfalat bemikrofonozhatunk, s végül, de nem utolsó sorban megismerkedhetünk egy multifunkciós szállítókocsival, amely egy-egy mozdulattal alakítható három különböző üzemmódba...

Crescendo a K&M-től

A König & Meyer Crescendo kottalámpa új, innovatív megjelenéssel, energiatakarékos és tartós LED technológiával rendelkezik. A lámpa hajlékony elasztomerből és erős ABS műanyagból épül fel. A fényerő 10 és 100 lumen között szabályozható. Az elem élettartam akár 40 óra lehet, függően a fényerő beállítástól. A lámpa kijelzi az elemállapotot.

A minimalista kialakítás árnyékolja a közönség irányából érkező fényt, valamint használaton kívül kicsire összecsukható. A masszív fém csipesszel csaknem minden kottapultra felerősíthető. A lámpát USB porton keresztül két óra alatt fel lehet tölteni. A micro USB csatlakozós töltőkábel tartozékként jár a lámpához.

WorldMix gitármikrofon tartó gitárkombóra, hangfalra

A kisméretű és könnyű SCBCLIMP mikrofontartó segítségével egyszerűen bemikrofonozhatunk bármilyen gitárkombót, vagy hangfalat. 

A szorítómechanizmus kíméletes, de stabil rögzítést biztosít, a hajlékony gégenyakas megoldás pedig a tökéletes mikrofon pozicionálást teszi lehetővé, így ideális hangvisszaadást érhetünk el.

  • A mikrofontartó rozsdamentes acélból készült
  • maximálisan 428 mm szélesre húzható szét
  • 0,6 kg tömegű mikrofont képes megtartani

WorldMix Gruv Gear V-Cart Solo multifunkciós szállítókocsi

Gruv Gear V-Cart Solo, az ideális segítő a saját szállításban! Az egy mozdulattal váltható 3 féle üzemmód, minden helyzetben kényelmes használatot biztosít. 230 kg-os teherbírásával nem retten vissza semmitől, legyen szó erősítőről, hangfalról, hangszerről vagy akár cementről.

2015. október 6. 19:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA