MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

A Cameo újdonságai is megtekinthetők a Budapest Music Expo-n

A most beharangozásra kerülő lézer berendezések is megtekinthetők lesznek október 2-4. a BUDAPEST MUSIC EXPO „A”33-as standján, az Elimex kiállítási területén. Addig is sok szeretettel ajánljuk ezt a rövid bemutatkozást, amely látványos videókkal egészítettünk ki...

Wookie – animációs lézer a Cameótól

A Wookie sorozatú animációs lézerek vibráló, jól látható animációt produkálnak precíziós lézersugarakkal, 32 előre programozott élénk patternnel és nagysebességű 5 kpps léptetőmotorokkal, 60°-os pásztázási szöggel. Vezérelhetők DMX-szel 3 csatornás és 9 csatornás módban, beépített szabályozható érzékenységű mikrofont kaptak, master, slave és önálló üzemmódra képesek. Mindegyik Wookie lézert kompakt, kiváló minőségű alumínium házba építették, hárompólusú DMX csatlakozókkal, IEC hálózati csatlakozóval és állítható rögzítő kerettel rendelkeznek. Illetéktelen használat ellen lezárhatók, a négy funkciógombbal ellátott fényes kijelző könnyű kézi működtetést tesz lehetővé. A Wookie sorozathoz kényelmes infra távirányító is jár.

Cameo Luke lézer sorozat

Hamarosan megjelenik a Cameo Luke lézer sorozata is. A Luke sorozatnál alkalmazott kettős rétegű kivitel kettéválasztja az optikai alkotórészeket a tápegységtől és ventilátortól, nagymértékben növelve ezzel a készülék teljesítményét. Alkalmasak master, slave és önálló működésre, az alacsonyzajú ventilátor csendesen hűti a strapabíró alumínium házba épített készüléket.

Az önálló presetek megosztása tekintetében a Luke sorozat kompatibilis a Ioda sorozattal master és slave üzemmódban. A kapcsolható inverzió segítségével a master és slave combo érdekes és látványos hatásokat képes létrehozni.


2015. szeptember 27. 10:05

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA