MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

AZ INTERTON GROUP BEMUTATJA: HIGH END SYSTEMS FÉNYSHOW A BUDAPEST MUSIC EXPO-N!

Közel 700.000 lumen! 21.000W összteljesítményű LED-es robotlámpa! A HIGH END SYSTEMS Fényshow az amerikai high-tech vállalat professzionális hatásvilágítás rendszerének fantasztikus képességeire épül.

A SolaSpot Pro 1500, ShapeShifter C1/W1, Solawash 37, Solawash 19 lámpákat a HIGH END SYSTEMS zászlóshajója, a HOG4 pult vezérli. A show-t a Muse „Supremacy” című zenéjére Frank Schotman (Belgium), a szakma egyik professzionális Lighting Designere készítette.

Az előadás kifejezetten az INTERTON Group részére, a 2015-ös Budapest Music Expo-ra készült, kizárólag Budapesten lesz látható!

A program óránként kerül megrendezésre INTERTON Group standján. A fényterem alkalmanként 20 fő befogadására alkalmas, így előzetes bejelentkezés szükséges!

Az INTERTON Group standján további HIGH END SYSTEMS termékeket tekinthetnek meg és próbálhatnak ki! Érdeklődjön a HIGH END SYSTEMS rendkívüli lámpacsere akciójáról is!

Budapest Music Expo - 2015. október 2-4, SYMA Rendezvényközpont, „A” Csarnok, 22-es stand.

A High End Systems-ről:

Texas államban, Austinban, 1985 óta működik a legnagyobb színpadokat, koncerteket, film és TV stúdiókat és a legnívósabb rendezvényeket kiszolgáló High End Systems.
 
A fejlesztéssel és gyártással egyaránt foglalkozó vállalat élen jár a LED-es fényforrású fényvetők fejlesztésében. Termékeik közt megtaláljuk a fényvezérlő pultokat, LED-es robotlámpákat, speciális LED-es fényvetőket, médiaszervert, robotlámpába épített projektorokat, projektor képmozgatására alkalmas eszközöket és egyéb világítástechnikai kiegészítőket.
 
Az INTERTON Group 2015 óta a High End Systems kizárólagos magyarországi képviselője.
 
Bővebben: www.highend.com

2015. szeptember 26. 21:20

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA