MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

TASCAM Fotópályázat 2015

1971-től a 90-es évekig számtalan demo és egyéb otthoni, vagy stúdiófelvételnek egyetlen közös pontja volt, zenei stílustól függetlenül... Nagy valószínűséggel soksávos magnóval készültek. A TASCAM volt az első aki megfizethetővé tette a multitrack felvételkészítést, ezáltal robbanásszerűen megnőtt a házi felvételek, kezdő zenekarok demóinak száma a kiadófőnökök asztalán.

Mai szemmel nézve inkább a nosztalgia fogja el az embert, hiszen szalagot is már csak nagyon kevesen használnak, viszont a múltban szerzett sikerek és a technikai újdonságok folyamatos integrálása a mai napig nem hagyta kikopni a márkát a pro-audio piac résztvevői közül.

Ennek köszönhetően felvevőik ma már wifin kommunikálnak okostelefonunkkal, USB3.0-ás hangkártyáik pedig akár szimultán 20 sávot rögzítenek számítógépünkre.

A soksávos otthoni felvételek készítésének technika úttörője - illetve itthoni képviselete az AUDMAX Kft - most pályázatot hirdet, melyen egyetlen fotóval lehet indulni, mely egy tetszőlegesen választott TASCAM (TEAC) termékről készült.

A pályázat feltétele egy saját készítésű fénykép, melyet a TASCAM Magyarország Baráti Kör Facebook-oldalán lehet posztolni. A győztes kép készítőjét az idei, 2015-ös Budapest Music Expo-n hirdetjük ki.

Mindenképpen megéri benevezni, hiszen a nyeremény egy DR-22WL felvevő!

Kattintsatok/posztoljatok! Sok sikert!

https://www.facebook.com/tmbaratikor?fref=ts


2015. szeptember 23. 17:02

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA