MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

LD Systems MAUI 5 ősbemutató a Budapest Music Expo-n.

Jelen cikkünk két termékkel is foglalkozik, az egyik hamarosan a Budapest Music Expo kiállításon mutatkozik be. Az LD Systems MAUI 5 hordozható PA torony rendszer keverővel, amely tökéletesen használható színpadi monitorként, vagy széles lesugárzási szögű hangrendszerként. Cikkünk második témája bemutatja a Palmer Monicon L – passzív monitor vezérlőt, ez a precíz analóg hangerőszabályzó, kapcsolatot teremt a számítógép vagy audió interfész, valamint a saját erősítővel rendelkező monitor hangsugárzók között.

LD Systems MAUI 5 – hordozható torony PA rendszer keverővel

Az ultra kompakt MAUI 5 kevesebb mint 11 kg-ot nyom, miközben 800 W csúcsteljesítményre képes 120 dB-es hangnyomással. Széles lesugárzási szögű hangrendszerként és kevéssé gerjedékeny monitorként egyaránt használható, a mélynyomó alap és a ráépített háromrészes oszloprendszer másodpercek alatt összeszerelhető az egyedi sokpólusú csatlakozóknak köszönhetően. A MAUI család legfiatalabb tagja szállítható a legkönnyebben, bármely kocsi hátsó ülésén elfér.


A 8”-os hangszórót tartalmazó basszus reflex rendszerű mélynyomó házába építették a D-osztályú rendszererősítőt, amely túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, valamint az LD Systems saját LECC digitális processzorát és négycsatornás keverőjét. Vezeték nélküli adatfolyamot fogadni képes Bluetooth technológia, mikrofon-, egyidejűleg használható vonal- és Hi-Z bemenet teszi rendkívül sokoldalúan használhatóvá a MAUI 5-öt. A független szintszabályzóknak, a mélynyomó és master hangerőnek, valamint a teremkorrekcióra alkalmas magas hangszínszabályzónak köszönhetően tökéletesen kiegyenlített hangzás érhető el.

Az LD Systems MAUI5 a Budapest Music Expo kiállításon mutatkozik be és előrendelhető novemberi szállítással.

Részletes ismertető és vásárlás: LDMAUI5

Palmer Monicon L – passzív monitor vezérlő

Megjelent a népszerű Palmer Monicon nagyméretű változata. A Palmer Monicon L precíz analóg hangerőszabályzó, amely kapcsolatot teremt a számítógép vagy audió interfész, valamint a saját erősítővel rendelkező monitor hangsugárzók között. Megelőzendő az audió jel elszíneződését, minden áramkör passzív elemekből épül fel, a LED visszajelző és a beépített fejhallgató erősítő a mellékelt hálózati adapterről üzemel.

A Monicon L sztereó bemeneteként szimmetrikus combo aljzatok szolgálnak, az Aux bemenet 3,5 mm-es  sztereó jack és RCA csatlakozó formájában van jelen. A kompakt méretű keverő két kimenetet kapott, így két pár hangsugárzó szabályozására alkalmas, ezen kívül összegzett monó XLR kimenettel is rendelkezik. A sztereó és Aux bemenet felváltva kapcsolható, a kimenetek egy vagy két párban választhatók. A nagyméretű sztereó hangerőszabályzó gomb mellett a készüléken monó, némító és PFL kapcsoló található, a fejhallgató kimenet 6,3-as sztereó jack aljzatot és külön hangerőszabályzót kapott, az Aux hangerő is önállóan szabályozható.

2015. szeptember 20. 16:43

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA