MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Music Media Magazin (2015 ŐSZ) – A Zene és minden, ami mögötte van!

Hamarosan megjelenik a Music Media Magazin következő száma, mely e hét péntektől lesz megvásárolható az utcai lapárusoknál és a postahivatalokban. A lap bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

Magazinunk 520 utcai lapárusnál kapható, melyeknek irányítószám szerinti listája megtekinthető itt: http://www.musicmedia.hu/impresszum

Az alap magazin bármely postahivatalban és postásnál előfizethető is.

ELŐFIZETÉS
Előfizetésben terjeszti a Magyar Posta Zrt.
Hírlap Igazgatóság
Postacím: 1900 Budapest
előfizethető az ország bármely postáján
a hírlapot kézbesítőknél
valamint megrendelhető e-mail-en: hirlapelofizetes@posta.hu
és megrendelhető telefonon: 06-80/444-444 számon.

A őszi lapszám 148 oldalnyi tartalmából:

Interjúk:

Joe Satriani, Koncz Zsuzsa, Siklósi Örs, Gidófalvy Attila, The Dead Daisies, Iván Alexandra, Tony Macalpine, Both Miklós, Kiddo, Levi Fantasy, Vicky Sunday, Dely Domi.

Üzleti szféra:

Dubán Dezső,  Pálfi Attila.

Tesztek, bemutatók:

Meinl Percussion (Ütős), Korg PA4x (Billentyűs), Új JBL professional stúdió monitor... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Zildjian GEN16 (Ütős), Harman (Hang-, fény- és színpadtechnika), Marshall – Útkereszteződés... (Gitár), Tam-Tam hírek (Ütős), Ibanez AR420 (Gitár), Elimex – Hangosító berendezések... (Hang-, fény- és színpadtechnika), Baton Rouge (Gitár), inMusic (Billentyűs és DJ Technika), Digital Pro (Hang-, fény- és színpadtechnika), Kling&Freitag (Hang-, fény- és színpadtechnika), Pelyhe Kft. a 10. BME-n (Hang-, fény- és színpadtechnika), Electribe (DJ Technológia), Boss DD500 (Gitár), Crystal Audio (Hang-, fény- és színpadtechnika).

Közérdekű:

Az igazi tanárok (Czutor Zoltán írása), Cseh Tamás Program,  SzT. György iskola hírei, inMUSIC – Úton a zeneterápiához, 5letszobrászat, Gitármánia Tábor.

A Music Media Magazin

Jelentős szakmai, rajongói, közérdekű és kereskedelmi témájú tartalmai között éppúgy megtalálhatók a hangszer, erősítő, effekt és hangtechnikai eszközök tesztjei, ismertetői, bemutatói  – hazánk legelismertebb szakemberinek tollából – mint a zeneoktatás, a management, az üzleti szféra és a hangszeres zenészek 

interjúi, tanulmányai és olyan esemény előzetesek, beszámolók, amelyek a zenész életmóddal szorosan összefüggésbe hozhatók.

A Music Media Magazin kérlelhetetlen szakmai megközelítéssel mutatja be és dokumentálja a zenész életmódot, a hangszeres és színpadi életet, a hang, látvány és stúdiótechnika világát. Ugyanakkor általános célja a zenélés örömének és fontosságának társadalmi hangsúlyozása, a zenélés szeretetének újra divatba hozása.

2015. szeptember 14. 14:19

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA