MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

YAMAHA TF DEMO NAP... Óriási Érdeklődés!

Kedves Barátaink!

A szeptember 16-án, délelőtt 10.00 órára meghirdetett YAMAHA TF bemutatóval kapcsolatos óriási érdeklődés miatt, ugyanazon a napon, ugyanazon a helyen - 14.00 órától is megismételjük a bemutatót!

Akik eddig regisztráltak 10.00 órára, azokat szeretettel várjuk 10.00-ra, akik viszont mostantól regisztrálnak, azokat 13.30-tól várjuk a 14.00 órakor kezdődő bemutatóra!

REGISZTRÁCIÓ: http://intertongroup.com/component/k2/megtelt-a-rendezveny

A YAMAHA a közelmúltban dobta piacra TF keverő családját. Az INTERTON Group fontosnak tartja, hogy az általa forgalmazott eszközöket a lehető leggyorsabban bemutassa az érdeklődőknek, a szakmának.

Néhány alapvető dolog a YAMAHA TF-fel kapcsolatosan: az egyszerűen használható, kis és közepes hangosításokhoz ideális keverők piacán jelenleg is sok szereplő van, de biztosak lehetünk benne, hogy a kifejezetten jó ár-érték aránnyal piacra lépő YAMAHA pult jelentősen átalakítja az eddig kialakult erőviszonyokat.

Az INTERTON Group saját - kifejezetten pozitív - tapasztalatokkal is rendelkezik már a pulttal kapcsolatosan: a szolnoki Agóra audiovizuális rendszerének építésekor és az Egri Vár új audiovizuális rendszerének építése során is a YAMAHA TF-et használtuk. Ezeket a tapasztalatokat is megosztjuk Veletek!

Helyszín: CRYSTAL Audio üzlete. (1081 Budapest, Kiss József u. 19.) Szakembereink gyakorlati bemutatót tartanak a YAMAHA TF-fel.

Bővebb információ a rendezvényről: http://intertongroup.com/hirek/yamaha-tf-demo-budapest

Szeretettel várunk rendezvényünkön!

Üdvözlettel,
Bogár István
INTERTON Group - Marketing menedzser
Telefon: +36 1 371 2040
E-mail: istvan.bogar@intertongroup.com

2015. szeptember 10. 20:41

Minden jog fenntartva. 2023 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA